Az rendben van hogy tegnap este fél tízig, ma meg 13 óra óta a szomszéd lakásban, közvetlenül mellettem, egy melós veri le a lakásban a vakolatot?
Vasárnap van.
Húsvét van.
K.vára idegesítő a monoton kopácsolás.
Kezd eldurranni az agyam....
Khmmm, olyasmire gondoltam - mivel én ebben pillanatnyilag még tájékozatlan vagyok - hogy nincs olyasmi hogy "pihenőnap/ünnepnap", társasházi törvény stb.?
Ilyen válasszal ami láthatóan csak az odadobott gonoszkodásra megy ki nem igazán tudok úgy tekinteni mint releváns ember hozzászólása.
De azért kösz, hasonló jókat kívánva: kérdező
Hát gyerekek, tanulságos!
Végül nem bírták az agytekervényeim, hogy mögöttem 2,5 méterrel b@sztatják kalapáccsal a falat és rendes ruhába ugrottam és átsétáltam, bekopogtam udvariasan ééééés!!!!
Egy apró, riadt és bűnbánó tekintetű azsiai ember állt velem szemben, kezében a vésővel, kalapáccsal (egy borzasztónál is borzasztóbban lepusztult lakásban).
Rögtön mondtam neki hogy nyugiiiii, csak azt szeretném mondani hogy itt nálunk most "hétvége - pihenőnap van" + ünnep a Húsvét 🙂
Abszolút megertő volt, ezerszer bocsánat - bocsánatot kért, úgyhogy megoldottuk.
(mondtam/mutattam hogy a másik helyiségben ütheti a falat csak pont mögöttem lécci ne)
Egy pillanatra MEGINT elfelejtettem hogy Magyarországon vagyunk........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!