Ha a kettővel felettem lévő szomszéd átalakítás közben megsértette a központi vízvezetéket és nálam folyik a víz ha közvetlenül felettem lévő megengedi a csapot mit tehetek?
Először is beszélj a közös képviselővel, hogy derítse ki mi lehet a szivárgás oka.
Azt, hogy te kitalálsz valamit az édes kevés.
Ezután, ha megvan a hiba oka normálisan meg lehet csináltatni.
A perelhetős fajtáddal, pedig remélem egyszer ráfaragsz.
Szerintem sem kell rogton pereskedni, ha van biztositas, a biztosito fizeti a kart. Kerdes az hogy a kozponti vizvezetek a tarsashazhoz, vagy a lakashoz tartozik....ugy tudom az a tarsashaze, de jo esetben a tarsashaznak is van biztositasa.
Beszelj a kozos kepviselovel eloszor.
1. Miböl gondolod, hoyga kettöve fölötted lévö lakásban történt átalakítás miatt folyik nálad a víz?
2. Elkezdhetsz pereskedni, de adott esetben neked fog igen sokba kerülni, ha elveszted a pert.
3.Ha értelmes ember vagy, akkor szólsz a közös képviselönek, hogy keressék emg a hiba okát, utána pedig a biztosítón keresztül lehet a kárt rendezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!