Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet ilyen emberrel...

Hogy lehet ilyen emberrel együtt élni? Te laknàl vele vagy menekülnél?

Figyelt kérdés
Albérlet lakó társ. Ez nem használ wc papírt hanem zuhanyzóban mossa le aztán törölköző el is ismerte. Normális az ilyen? Te egyáltalán zuhanyoznàl így? Vagy ki mosnàd? Menekuljek vagy túl reagálom? Szerintem nagyon gáz. Undorító

2022. máj. 18. 19:46
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Nekem a szüleim is így tanították...
2022. máj. 18. 19:47
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
A szó amit keresel: bidé. Kultúráltabb országokban a mellékhelyiség ugyanolyan alap része, mint a kézmosó.
2022. máj. 18. 19:53
 3/10 anonim ***** válasza:
27%

És ha mondjuk a suliban vagy a munkahelyén jön rá a fosás, akkor hogy oldja meg?

Amúgy nem, én eleve nem laknék lakótárssal, de ha mégis, akkor ilyen igénytelennel biztosan nem.

2022. máj. 18. 19:53
 4/10 anonim ***** válasza:
46%

Mert ezzel mi a probléma?

Ha papírral szétmázgálod a hátsófeleden és úgy hagyod az jobb?

Egyértelmű hogy mosás és szárítás.

2022. máj. 18. 19:54
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
2! De az nem bidé, az nekünk is van, hanem a zuhanyzó! :D
2022. máj. 18. 19:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért a nagyját letúrhatná papírral, hogy ne vastagon kelljen belemosni a kádba a szart. Kulturált ember meg ismeri a nedves WC papírt ha nincs kéznél bidé.
2022. máj. 18. 20:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom gyerekek, én sz.rás után kitörlöm a s.ggem wc papírral, aztán nedves törlőkendővel. De nem mosom bele a tömény sz.rt sem a bidébe, a zuhanytálcába meg pláne nem. Egyrészt mert én takarítom, másrészt mert más is használja utánam. Nem túl higénikus másnak a f.sában mezítláb tapicskolni. Gondolom nem önt bele 1 liter hypót minden sz.rás után a zuhanytálcába.
2022. máj. 18. 20:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Hat mondjuk azert nagyjat letorolhetne papirral.

En altalaban nedves wc kendovel torlom meg aztan papir.

Mikor hasmenesem volt es mar papirtol fajt a fenekem akkor inkabb bealltam a zuhanyba, de meg az is csipte. De nyilvan akkor beteg voltam ment a hasam. Nem minden napos.

De undorito ha telibe a szart a zuhanyba mossa le valaki minden nap, foleg ha lakotarsa van....

2022. máj. 18. 20:28
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én sok embertől hallottam, van aki azt mesélte, hogy csak melóban használ wc papírt a gyerekei meg suliban, de otthon pl kimossák.

A kaki után általában szeretem én is megmosni a fenekemet, de előtte persze megtörlöm.

2022. máj. 18. 21:35
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván szereti az ember megmosni az alfelét, és egyértelműen higiénikusabb is. Ráadásul az egymást követő harmadik híg fosás után már remegve nyúl az ember a papírért, de azért egy masszív robbantás után nem mosnám bele a zuhanyzóba.
2022. máj. 18. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!