Miért nincs párkapcsolatuk az Inkontinenciával együtt élőknek?
Amikor láttam a Youtube csatornán egy férfinél aki nyilvánossan az otthonából vállalta a Youtube csatornán keresztül, hogy pelenkát visel éjjel-nappal az inkontinenciája miatt teljesen egyedülállóan él egy mini garzonos lakásban, csak egy kutyája van neki.
Pedig USA-ban él a COLORADO állampban és ott elfogadotabbak az emberek az Inkontinenciával együtt élők iránt, mert ha nem így lenne akkor az otthonába nem állt volna a kamera elé nyilvánossan vállalva a pelenka viselését. Eléggé magabiztos egy férfi viszont eléggé félénk is lehet, ha angolul hozzá szólók a Youtube csatornáján szinte ritkán jelöli meg szívvel a bejegyzésemet és ritkán ír a bejegyzésem alá.
Nagyon szép képeket tud festeni is a lakása falán látható.
Azért mert neki nincs, nem jelenti azt, hogy másnak sem. Nem mindenki teregeti ki az életét a közösségi platformokon.
Nem biztos az sem, hogy félénk, csak mert nem reagál minden bejegyzésedre.
Mo.-ból kiindulva: az itteni emberek nem szeretik a természetestől eltérő személyeket, nem akarnak/nem tudnak velük mit kezdeni. Nem szeretnek szembenézni sosem azzal, hogy "Igen, engem is érhet baj", így "jobb" eltávolodni a másiktól, nem foglalkozni vele.
Talán ez lehet mögötte.
Senki nem mondta, hogy csúfoltad volna.
Gondolom sokan követik, és írnak neki, nem győzné, ha mindenre válaszolna, szivecskézné, lájkolná stb. Biztos van ezer dolga ezen kívül, ha nincs is párja. Dolgozik, vannak barátai, családja, hobbija, kutyát sétáltat stb.
Előfordulhat, hogy átsiklik a kommented felett.
Nem értem, mi köze a kérdésnek a leíráshoz.
A kérdésre: szimplán nem igaz, vannak akik inkontinenciával élnek kapcsolatban
A leírásra: millió+1 oka lehet, hogy miért nincs párja egy random youtubernek. Kapacitása meg nincs minden kommentet lájkolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!