Nagyon le van maradva egy olyan ember aki 26 éves és még nem volt párkapcsolata?
Figyelt kérdés
Egy ilyen srác nagyon le van maradva és nehéz dolga lesz a párkapresésben?2023. máj. 6. 19:26
2/18 anonim válasza:
Attól függ mihez képest, és hogy mit akar elérni az életben..
De igen, eléggé
3/18 anonim válasza:
Igen, mert társadalmilag ellehetetlenített és/vagy előnytelen külsejű az illető. Ugyan jóval ritkábban, de személyiségzavar is okozhat ilyen problémát.
4/18 anonim válasza:
Még nem vagy lemaradva semmiről, de ez az a kor, amikor már egy egészséges ember belevág a párkapcsolatba.
5/18 anonim válasza:
Én hátrányos helyzetű vagyok, hiába próbálkoztam, nem kellettem senkinek. Feladtam, elleszek egyedül is. 💁
6/18 anonim válasza:
A barátnőmnek is én voltam az első párkapcsolata amikor 20 lett, én 46. Pedig igazán vonzó nő volt már évekkel ezelőtt is.
7/18 anonim válasza:
Nem akkora dráma mint ahogy a legtöbben ezt beállítják annak, de valóban ideje lenne már kezdenie magával valamit. Első lépésként találnia kellene egy türelmes prostit, akivel begyakorolja a szekszet, aztán feliratkoznia egy olyan társkeresőre ahol komoly kapcsolatot keresnek 30 körüli nők. Előbb-utóbb összejön neki, nálunk az melóban volt egy ilyen örök szingli (talán még szűz is volt) munkatársunk aki egyszer csak a semmiből bejelentette hogy megnősül, a választottja egy háromgyerekes, elvált nő volt.
8/18 anonim válasza:
Az biztos, hogy én már le maradtam....
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!