Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon le van maradva egy...

Nagyon le van maradva egy olyan ember aki 26 éves és még nem volt párkapcsolata?

Figyelt kérdés
Egy ilyen srác nagyon le van maradva és nehéz dolga lesz a párkapresésben?
2023. máj. 6. 19:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%
Nem lemaradva van, hanem valamit NEM jól csinált eddig. Ha hajlandó változni, akkor még rengeteg párkapcsolata lehet. Ha nem hajlandó a változásra, akkor továbbra sem lesz.
2023. máj. 6. 21:49
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Bemásolom ide a "Dhsjsjsjsjsjsjsjsjsjssjsj" álnév alatt rejtőző nehézfelfogású tahó priven küldött üzenetét (a vulgárszűrő miatt csillagozva). Úgy látszik kicsit gátlásos a fiucska és nem meri a gondolatait a válaszok közé kiírni, na de jófej leszek és segítek neki átlendülni a nehézségeken 😆😆😆

Szóval ez a véleménye: „Ki a k********nak kell 3 gyerekes anyuka? Te normális vagy? Hahahahahahahahaahhaahahhahahahahahaha akkor inkább már egy 20-25 éves csaj. De egyedül is jobb mint 3 gyerekes anyuka még egy gyerekes se kéne.”

2023. máj. 6. 22:25
 13/18 anonim ***** válasza:
69%
igaza van, én is inkább maradnék egyedül életem végéig mint hogy egy 3 gyerekes mutterral legyek
2023. máj. 6. 22:37
 14/18 anonim ***** válasza:
87%
És én még azt hittem hogy a cölibátusnak nincs létjogosultsága a 21. században ;-)))
2023. máj. 6. 23:24
 15/18 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem nem gáz. Mindenkinek másképpen alakul az élete.

De nem értem, miért kéne prostival szexet gyakorolni...ugyan már...

Nőként nem is álltam soha szóba olyan férfivel akinek prostival volt kapcsolata.

Számomra gusztustalan. De ez az én véleményem.

2023. máj. 12. 15:38
 16/18 anonim ***** válasza:
79%

Szerinted ez rá van írva egy férfire? Vagy az első vacsora alkalmával eldicsekedne vele ? A férfiak 99%-a fizetett már legalább egyszer az életben a ***ásért és kb ugyanennyien letagadnák ha valaki eről kérdezné őket...

2023. máj. 12. 18:03
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Így, nincs senki homlokára írva, hogy K rvázott, és aki nem hülye, nem is beszél róla.
2023. máj. 12. 18:07
 18/18 anonim ***** válasza:
50%
Vannak férfiak, akiknek szintén undorító a ku...zás. Gonfolom ez a gyakorin igen meglepő... :D
2023. máj. 12. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!