Akad köztetek olyan antiszociális akit párkapcsolat hiányában melegnek gondoltak?
Jah én jártam így :D
Hagyd rájuk. Ha erőlködsz, hogy nem vagy bubu, akkor csak mégjobban azt fogják hinni.
Ha introvertált, meg antiszoc valaki, mint mi, azt sosem értik meg az extrovertáltak akik mindig odamennek minden vadidegenhez is cimbizni és állandóan 2-3 csajjal flangálnak. Nekik az a normális, nekünk meg az, hogy békén hagynak minket, inkább elvagyunk egyedül. Egyszerbb, jobb, nyugodtabb az élet így.
Csak röhögd ki amikor az összes csaja meg "barátja" otthagyja és hozzád megy panaszra.
Én is így vagyok, csak én amellett hogy nagyon introvertált vagyok, még szociális fóbiás is.
Én nem mondom hogy nem jönnék össze egy hozzám hasonló nővel, sőt nagyon is összejönnék, csak hát nem az erősségem az ismerkedés..
És mivel már jó ideje egyedül vagyok rólam is elkezdte mondogatni egy-két ismerős hogy biztos meleg vagyok..
Mikor először hallottam vissza, akkor azért eléggé kikészített mert én már lelkileg lerendeztem magamban hogy sikertelen vagyok az ismerkedésben, elfogadtam, nem zavart.
Viszont ennek hatására legalább két három hónapra depressziós lettem.. Még tinderre is felregeltem kínomban, ..hát nem sok sikerrel.. :D
Élőben is próbálkoztam, ahol is az egyik nő majdhogynem zaklatásnak vette a közeledésem.. Na ez volt az a pont amikor azt mondtam hogy befejeztem.. minek erőlködjek?!..
Szóval mostanra már megint úgy vagyok hogy sz*rok az egészre, mindenki azt gondol rólam amit akar...
Én is jártam már így, nem is egyszer. Legutoljára apa dobta fel a kérdést, hogy "ugye azért a fiúkat szereted?". Nem kicsit lepődtem meg, hogy milyen gyorsan és milyen téves következtetésre jutott :D
Szóval, én is azt tudnám mondani, hogy minél inkább bizonygatni akarod nekik, hogy "de nem is!", annál inkább biztosra veszik, hogy pedig igen. Ha valami frappánssal, de nem sértővel, "szólsz vissza", akkor legközelebb nem is agyalnak ilyenen és rögtön veszik majd a lapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!