Lányok! Örülnék az őszinte véleményeteknek az én randizási módszeremmel kapcsolatban. Kifejtés lent: ?
Nektek az mennyire tetszene/jönne be, ha az első randi első felében elmondanám magamról, hogy: Bocsi, de magamat egy kicsit introvertáltabb srácnak tartom mint az átlag, úgyhogy örülnék ha nekem ezt elnéznéd, de hidd el, ha valakit megkedvelek akkor előtte nagyon könnyen meg tudok majd nyílni...
Ez tetszene a legtöbb lánynak hogy így elmondom neki a gyengeségemet, és így nem kell ezt a tulajdonságomat rejtegetnem előtte, vagy egyszerűen csak velem van a baj és magamon kell változtatnom?
Mert egyszer volt már olyan, hogy randi után megkaptam a lánytól üzenetbe, hogy: Jónak jó volt csak beszélhettem volna többet, és ez nekem ilyenkor nagyon rosszul tud esni, úgyhogy inkább nem is erőltettem tovább ezt a kapcsolatot. Sokan azt hiszik, hogy aki ilyen annak be lehet szólni, hogy: Jaj de keveset beszélsz, meg szégyenlős vagy. De ez kb ugyanolyan érzés, mintha egy kövér embert ledagadtoznál, vagy egy vékonynak azt mondanád, hogy pálcika. Úgyhogy azt megköszönném nektek ha kifejtenétek a véleményeteket a kijelentésemmel kapcsoltban.
De az az érzésem hogy mellém egy olyan lány való aki segítene nekem ebben és az elején úgymond még ő "irányítana" mert lehet erre akkor még nem leszek képes.
Első válaszoló: te is úgy érzed, hogy a kezdeteknél ebben a szerepben voltál a párod mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!