Sokan mi8ért viszik ennyire túlzásba az állatszeretetet? Nem egy embertől hallottam már azt is,hogy az állata előrébb van a listán mint a barátja, vagy adott esetben inkább az állatot választja mint az embert? Miből alakult ki ez az abszurd túlzás?
Figyelt kérdés
Nekem személy szerint gyomorforgató,mikor hallom,hogy bent alszik valakivel a macska az ágyon..akkor utána meg ott fog a párjával....? Meg állandóan csupa állatszőrösek a ruhái, vagy semmiről nem lehet megfeledkezni,mert ellopja a macska vagy tönkre teszi? Nekem is vannak macskáim,ugyan úgy családtagnak vannak tekintve,de a kazánházban kosárkájukban bőven megvannak.Enni inni is kapnak becsülettel,napi döncölés is megvan de soha nem engedném be az ágyamba, vagy a konyhapulton ugrálni..Előtte ha benti macska is az almát kaparássza ahol a dolgát végzi,utána meg körbejár vele mindent? Hiába takarítasz, akkor is előfordulhat bármi. Sokan ennek ellenére úgy bánnak vele mint egy emberrel..tegnap 21:34
1/30 anonim válasza:
Egyszerűen, ha egy ember és egy állat között kellene választanom hogy melyiket lőjem le, gondolkodás nélkül az embert fogom
2/30 A kérdező kommentje:
És ugyan miért,ha a másik nem gonosz veled szemben? Elég érdekes felfogás..
tegnap 21:38
3/30 anonim válasza:
"Enni inni is kapnak becsülettel,napi döncölés is megvan"
Teljesíted a kötelező minimumot, emeljünk szobrot neked?
4/30 A kérdező kommentje:
Miért,koronázzam meg,vagy mi? Azért túlzásokba ne essünk már..
tegnap 21:41
5/30 A kérdező kommentje:
Vagy tegyem be a babakocsiba a kisbabánk helyett?
tegnap 21:41
7/30 anonim válasza:
Itt inkább az a baj, hogy opponenst állítanak mindig. Szeretik az állatokat, de utálják az embereket például. Ilyen esetben ahhoz, hogy szeresd az àllatokat, nem feltétlen kell az embereket gyűlölni. Én is szeretem az állatokat, de nem engedném be a házamba őket a felsorolt problémák miatt
8/30 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Egyet értek.
tegnap 21:44
9/30 anonim válasza:
És gondolom olyan emberhez se mentek vendégségbe akinél bent vannak a lakásban az állatok és az ágyon/kanapén fekszenek
10/30 A kérdező kommentje:
Nálam nem talált,mert nem járunk vendégségbe.Hozzánk jönnek általában ha jön is valaki. Ha valaki más lakásban tartja, én milyen jogon szóljak bele,hogy a saját házában,hogyan tartja az állatokat? Én a magam véleményét mondtam el,hogy nálunk ebből soha nem lenne rendszer.
tegnap 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!