Sokan mi8ért viszik ennyire túlzásba az állatszeretetet? Nem egy embertől hallottam már azt is,hogy az állata előrébb van a listán mint a barátja, vagy adott esetben inkább az állatot választja mint az embert? Miből alakult ki ez az abszurd túlzás?
Figyelt kérdés
Nekem személy szerint gyomorforgató,mikor hallom,hogy bent alszik valakivel a macska az ágyon..akkor utána meg ott fog a párjával....? Meg állandóan csupa állatszőrösek a ruhái, vagy semmiről nem lehet megfeledkezni,mert ellopja a macska vagy tönkre teszi? Nekem is vannak macskáim,ugyan úgy családtagnak vannak tekintve,de a kazánházban kosárkájukban bőven megvannak.Enni inni is kapnak becsülettel,napi döncölés is megvan de soha nem engedném be az ágyamba, vagy a konyhapulton ugrálni..Előtte ha benti macska is az almát kaparássza ahol a dolgát végzi,utána meg körbejár vele mindent? Hiába takarítasz, akkor is előfordulhat bármi. Sokan ennek ellenére úgy bánnak vele mint egy emberrel..jan. 26. 21:34
11/33 anonim válasza:
De megyek vendégségbe ilyen helyekre. Mint mondtam, én is szeretem az állatokat, elfogadom, hogy másnak ez belefér, csak én itthon nem akarom.
12/33 A kérdező kommentje:
Pontosan!
jan. 26. 21:51
13/33 anonim válasza:
Nem utána alszom az ágyban a párommal, hanem egyszerre alszunk ott mind a hárman.
14/33 A kérdező kommentje:
És ne haragudj,de ott szeretkeztek??
jan. 26. 22:01
15/33 anonim válasza:
Egész nap a kazánházban vannak??? Sok élményük lehet.
16/33 A kérdező kommentje:
Nem egész nap,hanem ott van kuckójuk,ahova bemehetnek. Amúgy meg kintiek.
jan. 26. 22:04
17/33 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti,komolyan csak nevetek,hogyan fel vagy háborodva.
jan. 26. 22:04
18/33 anonim válasza:
15# Nem, azt a padlón szoktunk, a kiszóródott macskaalomban.
19/33 A kérdező kommentje:
Jóó egészséget és kifogyhatatlan gusztust hozzá!
jan. 26. 22:07
20/33 anonim válasza:
Kérdező, szerintem hagyd ezeket az idegbajos állatmániásokat, látod, hogy mennyire borzalmasan csőlátásúak, csatornát lehetne velük építeni, de komolyan. Ezeknek valami komoly pszichés problémájuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!