Milyen abszurd érvekkel találkoztál az állattartás (főleg kutya) kapcsán?
Pl ivartalanítás témánál "neki is joga van az anyaság öröméhez!"
Vagy a neveletlen kutya "csaladtag, nem rabszolga, hogy parancsolgassak neki"
Trükktanítás kapcsán "minek? Nem cirkuszimajom!"
En szoktam mondani:
Azert a te matracodra fexik,mert nem egyenesitetted ki az en agynemum. Csak kisimitott selymen szeret fekudni. 😂😂
Egy jol fesult amstaff eletebe nyerhettek betekintest kerem …😉😂
"Azért van, hogy ugasson" - ja csak mikor azért ugat, mert sétáltatom a kutyáimat, akkor én vagyok a ...
"muszály megkötnöm, mert szökne", "ha nem lehet megkötni, ne csodálkozzanak majd, ha szökik "- a tartós megkötés tilalom bevezetése után-
"nem jöhet be a házba, jól elfutkározik az udvaron és csak mindent összekoszolna"
"minek sétáltatni, ott van az udvar"
"neked könnyű, az én kutyám nagyon buta, csak ülni tanult meg"-az a poén, hogy ezt most is mondják, mikor már egy 2 évesen befogadott, full keverék, az utcáról befogott kutyám is van...
"hogy képzeled, mi vagyok én, hogy napi több órám legyen a kutyára"
"ő nem ilyen kényes urikutya, meggyógyul orvos nélkül is/jó neki a maradék is"
"nem szeretném megrántani a pórázt vagy máshogy fegyelmezni a kutyámat, mert fáj neki" ugyanez az ember: "nem tudom elengedni, mert elfutna" - a kutya meg magát rántatja meg a flexin/egyéb pórázon, amivel nyílvánvalóan több fájdalmat okoz magának, mintha a kedves gazdi céltudatosan megnevelte volna és így biztonságos helyeken el tudná engedni futkározni...
"Aki pórázon sétáltat, nem ért a kutyákhoz."
Mondják azok, akiknek a "nem bánt" kutyájuk random idegenekhez odarohangál.
"Azért nincs benne chip, hogy ha elkóborol ne derüljön ki, hogy az enyém." - Meg akart szabadulni tőle...
"Nem kell ennek fülbevaló." - Öregasszony azt hitte a chip olyan mint a tehenek fül jelölése.
"Elütötték/megmérgezték/lelőtték a macskámat, de a többit nem fogom ezután sem bent tartani, mert az állatkínzás."
Na ettől tudok meghalni, józan paraszti ész totális hiánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!