Miféle abszurd baromság, hogy amíg nyugaton mindenhol egyre nyitottabbak a kutyák iránt az üdülőhelyeken, addig magyarországon meg menetelünk hátrafelé?
Annyira felhúztam magamat, ahogy a kutyások ellen vannak pl a Balaton körül. Most mutatták a TV-ben, hogy mindenhová "TILOS", "TILOS", "TILOS"...
Holott a világon mindenhol egyre másra nyílnak a kutyás strandok és a kutyát is fogadó szálláshelyek. Azzal értenék egyet, hogy legyen kutyás és kutyátlan, mert valóban, aki nem szereti, arra ne erőltessük. De a kutyásra se azt, hogy hagyja otthon. Legfeljebb mostantól a balatoni települések egyetlen forintomat sem fogják megkapni, mert nem megyünk oda többet -.-
Szánalmas...max kempingbe viheted de minek, ha ott kell hagynod mert a strandra már nem....
Nekem macskám van, azzal még nehezebb, mert azt meg ott is kell hagyni a szálláson, de ha sátorral mész, akkor nem tudod...úh épp pórázon tanítom járni, kihívás...
Első vagyok. Második:
Nagyon szeretem az állatokat, de egy cicusnak tényleg ezerszer jobb, ha otthon hagyod és rábízod valakire, mert a macskák nagyon nehezen tűrik a helyváltoztatást. Szerencsétlen macskát pórázon sétáltatni szerintem idiótaság. Akkor inkább kérjétek meg valamelyik szomszédot, hogy naponta kétszer ugorjon át megetetni, és mászkálhasson szabadon otthon, a saját kertetekben.
"Valószínűleg belejátszik a tolerancia hiányában az is, hogy azért nálunk még mindig nem evidens sok gazdi számára, hogy ha a kutyája elvégzi valahol a dolgát, akkor megtisztítva hagyja ott a terepet."
Ez igaz, de ez általánosítás. Azért, mert a kutyások egy része barom, azért miért kell az ÖSSZESNEK szívnia?
19.25
Ez a legnagyobb tévhit a macskákkal kapcsolatban :)
Az enyémet mindenhova visszük, mivel nem kinti cica nem zavarja a helyváltoztatás. Lakás, lakás. Sétálni meg imád, csak nem arra amerre én szeretném :)
Autózni is szeret. Nem tudom a macskákkal szemben miért van ez az előítélet. Nagyon jól szoktathatóak. Ha egy kutyát nem viszel sehova 5 éves koráig ő se bírja az utazást. Amúgy én már sokszor láttam h macskát sétáltattak és ment is rendesen a cica, mint egy kutya, sokkal okosabbak mint a többség hiszi csak nehezebben taníthatóak :)
Remélem ezek az előítéletek is megszűnnek, nem csak a kutyákkal szembeniek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!