Miféle abszurd baromság, hogy amíg nyugaton mindenhol egyre nyitottabbak a kutyák iránt az üdülőhelyeken, addig magyarországon meg menetelünk hátrafelé?
Annyira felhúztam magamat, ahogy a kutyások ellen vannak pl a Balaton körül. Most mutatták a TV-ben, hogy mindenhová "TILOS", "TILOS", "TILOS"...
Holott a világon mindenhol egyre másra nyílnak a kutyás strandok és a kutyát is fogadó szálláshelyek. Azzal értenék egyet, hogy legyen kutyás és kutyátlan, mert valóban, aki nem szereti, arra ne erőltessük. De a kutyásra se azt, hogy hagyja otthon. Legfeljebb mostantól a balatoni települések egyetlen forintomat sem fogják megkapni, mert nem megyünk oda többet -.-
Én Siófokon lakom 3 kutyával (ugy kezdödik, hogy az egyik már illegális, mert csak 2 tartható egy kertben): sétálni nincs hol ... a balatonpart tilos, pedig este nem tudom kinek lennénk utban, napközben a 100 fokban pedig senki nem sétáltat. Még nem is ez akaszt ki, elfogadom ... DE az új rendelet szerint 100 fönél nagyon rendezvényre csak szájkosárral vihetem be a vér labradorjaimat, ha arra járok 50 e a bünti ... nem normálisak.
Komolyan mondom egész Siófokon ugy bánnak a kutyásokkal mint a leprásokkal.
A kutyakakiról meg annyit, hogy márciusban a Balatonparton találtunk egy kupac emberi kakit .. akkor ezzel az indokkal az embereket is ki lehetne tiltani?
A sió part tele van kullancsal, le ex-spotozva a piciben 4 kullancs volt. Töreki tele van kullanccsal és vadásszal is, ráadásul költési időben nem illik a vízimadarak közé kutyákkal menni. Siófokról konkrétan Zamárdiba a hegyre járok ki kutyát sétáltatni ...
A kutyák miatt leköltözök Siójutra. Ennyit Siófokról.
7:33
Erre kéne is egy beadványt írni, hogy tényleg jelöljenek ki a kutyások részére is egy területet vagy több kis területet a Balatonon, hogy a kutyáink is jól érezhessék magukat.
Nekem se esne jól, hogy én pancsizok a vízben a kutyám meg otthon kuksol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!