Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi volt eddig a legabszurdabb...

Mi volt eddig a legabszurdabb álmaitok? Amivel abszolút nem tudtok azonosulni és nem is értitek, hogy hogy lehet ilyet álmodni?

Figyelt kérdés

Nekem pl többször volt homoszexuális álmom, mintha az lennék. Olyat is álmodtam, hogy a saját nővéremmel, meg anyukámmal szexeltem, illetve azonos nemű barátommal.

Egyszer álmodtam olyat is, hogy az egyik volt barátnőmet megkéseltem a pincénkben és utána gondolkodtam, hogy hogy daraboljam fel, hogy ne csináljon sok vért, meg hogy be kéne kapcsolni a fagyasztóládát, meg ilyenek.

A valóságban távol áll tőlem a homoszexualitás is meg a gyilkosság is, de az tény, hogy sok filmet nézek, meg számítógépes játékokat játszom, szóval biztos ez volt hatással rám :D

Érdekelne, hogy nektek mi volt a leg abszurdabb álmaitok.

ma 00:05
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!