Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az minek a tünete lehet ha...

Az minek a tünete lehet ha valaki számára megáll az idő és abszolút semmit nem érez belőle már másfél éve?

Figyelt kérdés

Sokminden összejött egyszerre, elkezdett torzulni a valóságérzetem, aztán történt egy nagyon lehetetlen dolog, ami ténylegesen lehetetlen,ami nagyon felkavarta az életem( kb mintha egy ufo szállt volna le a kertben, olyan szintű) és azóta nekem másfél év szó szerint egy napnak tűnik. 2020 augusztusában történt és azóta egy fekete folt a köztes idő… előtte a covid is megviselt és altatót kezdtem szedni.

Van erre valamilyen konkrét diagnózis? Mert én nem találtam semmit. De az biztos hogy 2020 augusztusában vagyok

2022. máj. 12. 06:09
 1/4 anonim ***** válasza:
59%

Talán kisebb sokkot kaptál attól a váratlan esettől, és azóta sem dolgoztad fel. Kibillent a valóságérzéked, és sok minden összekavarodott benned. Az ilyesmire való a pszichológus, segít visszatalálni önmagadhoz.

Csak puszta kíváncsiságból érdekelne, hogy mi volt az a megrázó esemény?

2022. máj. 12. 06:58
 2/4 anonim ***** válasza:
16%
Unalom. Találj valamit ami hasznos. Munka, hobbi, pénzszórás.
2022. máj. 12. 07:35
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

A lezárások alatt nem voltál túl sokat otthon? Mert én igen, és nekem is mintha kiesett volna legalább egy év.

Azaz nem tudom az itthonlét miatt ,vagy a covid kavarta meg a tudatom, de tényleg, mintha egy év kiesett volna a történésekből. Ami 2020-ban történt, teljesen olyan érzés mintha tavaly történt volna. Úgy kell össze szedni a gondolataimat, emlékeimet, hogy rendbe rakjam az eseményeket, az időt.

2022. máj. 12. 09:08
 4/4 A kérdező kommentje:

1, pontosan nem akarom elmondani, de megkaptam volna valamit, amire semmi esély nem volt, amire 6 évig vágytam, aztán a covid nagyon bekavart utána meg már nem voltam magamnál, annyira depressziós lettem, ezért nem tudtam tenni érte. Nagyon durva akár már pszichotikus tüneteim voltak, azóta nem érzem az időt. 2020 augusztus óta. Egy percnek tűnik, mintha kómában lettem volna.

Fogalmam sincs mit tegyek

2022. máj. 12. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!