Zsarolás, terror, amit a JAVA művel! 10-14 naponta üzen, h "elavult a bővítmény" Közületek vki abszolút kezdő számára is érthetően le tudná vezetni ehhez a sokismeretleneshez a megoldóképletet, és MAGYARUL (! ) leírja, hogyan kell "frissíteni"?
10.49 ! Te vagy a telepítővarázslók gyöngye! Letöltöttem, újraindítottam---újraindult...és nem robbant fel a gép !!
(Jelenleg) műkszik , mint a villám. Nem szeretnék visszaélni a segítőkészséggel , de --kapva az alkalmon--kérdeznék még.
Legközelebbi "frissítésnél" uezt a letöltést kell alkalmazni ? (egyébként : az összes JAVA-felhasználót átlag kéthetente zaklatják, vagy csak a magamféle kisnyugdíjast akarják leszoktatni az internethasználatról ? ) Még az AVAST is beéri az évenkénti frissítéssel , a JAVA miért utál engem ennyire ?) Másik : MIÉRT etetnek a különböző cégek a felajánlással , hogy "Töltsem le a magyar nyelvű verziót" és minekutána megtettem , ha bármi magyarázatra , kiegészítésre , segítségre lenne szükség , miért csak angolul hajlandóak kommunikálni , magyarul semmit? Már elmentettem az összes angol-magyar szótárt , online fordítót , de sokszor még ragozott kifejezésekkel sem tudnak mit kezdeni , hát épp a netes bikkfanyelven értenének ? Ennek van vmi "ellenszere", mint pld. a hibaüzenetek kódjait "lefordító" oldalaknak ?
Link elmentve , köszönöm szépen a segítséget ! : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!