Hogy jöttetek rá, hogy a pszichológus nem nektek való, abszolút nem hat? Mikor van az a pont, amikor el kell köszönni?
Hányadik alkalommal voltál már nála?
Én nemrég kezdtem járni, 3 alkalommal voltam eddig.
Nem tudom hogy megy ez, de még ugyanott tartunk kb.
Kiragadott magának egy dolgot, és azt veszi problémámnak , pedig az alap problémám nem az, amire gondol..
Én sem tudom , Ő jó e nekem..
És mi a véleményed az online pszihológusról?
Videóhívásban lehet olyan eredményes a beszélgetés?
4.: Ezt eléggé alkata válogatja, mert van, aki el sem tudja képzelni, míg van, akinél meg beválik. Vonakodtam tőle én is (csináltam így is), de végül nekem is működött, nem éreztem nagy különbséget, mint a személyes találkozóssal.
Amúgy nem tudom ki az a 67%-os troll, aki még a kérdésed is lepontozza, igencsak szánalmas élete lehet...
Én 13 év alatt elfogyasztottam 10 szakembert most vagyok a 11.-nél és most vagyok jó helyen.
Amire érdemes oda figyelni,hogy a pszichológusnak milyen végzetsége van tanácsadással vagy terápiával is foglalkozhat e,illetve hogy melyiket csinálja.Néha ugyan megvan a végzetség még is csak tanácsot ad,illetve nincs végzetség még is pró álkozik lefolytattni egy terápiát...
Nyugodtan meg lehet kérdezni,hogy mi a végzetsége,amúgy jár a pl szupervízióra (ami kötelező) stb.
El lehet mondani az előző szakembereknél szerzett rossz tapasztalatot,megnézni arra hogyan reagál.
Komoly terápiát pl traumaterápiát online nem igen szoktak csinálni,nem lehetettlen,de nem a legbiztonságosabb.Szóval online inkább a tanácsadás ami hasznos és jó lehet.
Nekem éveim mentek el nem megfelelő szakberekre,szóval szerintem ha érzed hogy nem jó helyen vagy max 5 alkalmat érdemes kivárni,aztán elmondani,hogy mi az ami Neked nem jó,megnézni hogyan reagál akar e változtattni ha nem ott kell hagyni...sok a sarlatán sajnos...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!