Mennyire számít soknak napi 1mg Xanax? És 2 mg?
Figyelt kérdés
Néha 1 mgt szedek de ha nagyon régóta nem alszok akkor 2 mgt attól nagyot alszok.márc. 5. 09:28
2/6 anonim 

válasza:

Sok! Kellene mellé valami más gyógyszer, antidepresszáns vagy hangulatstabilizáló vagy antipszichotikum, mert a xanaxhoz nagyon gyorsan hozzá lehet szokni. Addiktív nagyon.
4/6 anonim 

válasza:

Nincs ilyen. Mindenkinek más a tolerancia szintje. A legtöbb embernek azért sok már az 1 mg is, sőőőt, akár a 0,5 mg is. Nekem 4,5 mg volt a kezdő adagom, ami aztán annyi is maradt, annál többet nem szedtem. Volt másfél év, amikor egyáltalán nem szedtem. Most 2,5 mg-ot szedek (reggel-este-éjszaka). Meg se kottyan. De itt a gyakorisok nullára fogják lehúzni ezt a válaszomat. Értelmetlenül.
5/6 anonim 

válasza:

4-es, 4,5 mg naponta, most 2,5 egy nap milyen felosztásban? Mire szeded? Szorongásra?
6/6 anonim 

válasza:

5
3 x 1,5 mg volt évekig, reggel-délben-este.
Hopp, most vettem észre, hogy rosszat írtam. Most 0,5 mg reggel - 1 mg este - 0,5 mg éjszaka. Akkor 2 mg összesen.
Igen, szorongásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!