Valóban rossz ember lennék ha nőkkel ismerkedem és nem akarnak tőlem párkapcsolatot akkor nem leszek barátjuk és megszakítom velük a kapcsolatot?
#1 miről beszélsz már ember. Senki nem barátkozik a csajokkal, akik lepattintják. Mert eredetileg sem ezért közeledett hozzá.
Kérdező semmi gond veled, ez a gyakoribb.
KÉRDEZŐ.: Nem, normálisan gondolkodó férfi így van vele.
1.-nek.: Aha. Én 2X megpróbáltam,belementem. Majd mind a 2X a nők küldtek el, és közölték, hogy ez csak lekoptató szöveg volt a részükről.
1
Figyi, ez akkor igaz, ha valaki alapjáraton nem hajlandó nőkkel barátkozni.
Egy elutasítás viszont hadd essen már rosszul valakinek… Ha egy srác visszautasított volna, nekem sem lett volna feltétlenül lelki erőm ahhoz, hogy jó képet vágjak egy ennyire kellemetlen szituációhoz.
És persze vannak olyan férfiak, akik számára eleve kizárt egy jó emberi kapcsolat egy nővel, ha nem kúrhatja meg. Na az ilyeneket én is megvetem.
Igazából ez attól függ, hogy miként közeledsz a lányok/nők felé.. ha barátsággal és elhiteted, hogy te csak barát akarsz lenni, de esetleg ebből remélsz majd többet és amikor egyértelműsítik, hogy amúgy nem lehet semmi több, akkor szemét vagy, igen.
Ha meg szimplán nyílt szándékkal ismerkedsz velük és kiderül, hogy ők nem szeretnének semmit, akkor nyilván nincs ezzel semmi baj. Az ilyesmi eshet rosszul, amúgy is csak udvariasságból mondják. Nem vágynak arra, hogy a barátjuk legyen egy olyan aki titkon epekedik utánuk.
(Max akkor, ha kell az ego növelés, de akkor meg részükről nincs barátság.)
Szóval igazából az alap kérdés az, hogy tényleg őszinték-e szándékok.
Akkor hozok saját példát.
Nekem általánosban volt egy fiúbarátom akibe szerelmes voltam. Ő visszautasított féltem hogy vége lesz a barátságnak kínosan fog állni ehhez. De nem így lett hanem barátom maradt szóval onnantól muszáj volt elterelnem róla a figyelmem és nem volt nehéz mert felfogtam hogy ha nem nem. És jól esett hogy ennek ellenére a barátom maradt.
Nyílván fiúknál talán kicsit más. Ha azért barátkozol a lánnyal oké dobd ne színlelj tovább. De ha jól elvagytok amúgy szeretitek egymást akkor szomorú ha baratság emiatt megbomlik mert nem tudsz rá úgy gondolni mint ahogy eddig. Mert el lehet terelni a figyelmet. Csajozni közben. De azt is megértem ha valakinek ez nem megy.
Nem vagy rossz ember!
3-asnak igaza van. A "legyünk inkább barátok" szöveg csak lekoptatásra van. Ha teszem azt a barátja lennél, valószínűleg messzire elkerülne.
Most gondolj már bele van egy szép nő és minden férfi aki megközelíti de ő visszautasítja, a barátja lesz???? Nemár!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!