Mennyire gyakori, hogy a nő viszi bele a párját rosszba és nem fordítva?
Rossz alatt gondolok itt kisebb-nagyobb bűncselekményeket mint pl lopás, betörést, stb.
Eleinte úgy láttam hogy csak egy belevaló csaj, vakmerő és nagyszájú. Viszont utólag visszaemlékezve történtek furcsa dolgok. Volt egy-két olyan beszólása amivel célzott arra hogy megfelelő "partner" lennék ilyen dolgokra is nála: a város másik felén van egy garázsunk, mentünk oda és mikor nyitottam az ajtót ilyet szólt milyen jó betörő lennék én. De volt több hasonló is. Illetve egyszer a fehérneműi közül került elő egy símaszk. Természetesen már nem vagyunk együtt, nem tartom vele a kapcsolatot.
Ilyenkor amúgy mind idáig nem is hallottam, hogy egy nő ilyenekkel foglalkozik, ilyenekbe akarja belerángatni a párját. Ti hallottatok már ilyen esetről vagy ez nagyon ritka?
"a város másik felén van egy garázsunk, mentünk oda és mikor nyitottam az ajtót ilyet szólt milyen jó betörő lennék én."
Hát..szerintem csak poénkodott.
#1 Poénkodott, de egyben célzott is...
Amúgy utólag kiderült, ilyenek miatt van már felfüggesztettje.
2
Tehát,akkor bizonyítottan betörő és rabló?
Atgol meg,h vki betoro volt?meg nem leszek betoro,ha en magam mem akarom.
Maszk? Hat azt az agxban is lehet hasznalni vagy telen hidegbe. Ennyire nem kell rosszindulatunak meg eloiteletesnek lenni.
Ha vkinek felfuggesztettje van,az fokozottan vigyaz minden lepesere, biztos,hogy nem fog semmilyen buncselekmenybe keveredni . Gondolkozz mar esszeruen. Foleg ha van vkije,akivel szeretik egymast, nem akar eltavolodni tole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!