Miért van az hogy fordítva gondolkodom? Mennyire hátrány ez számomra?
Például matek feladatnál is a bonyolultabb módszerrel számolok. Hallottam hogy az ilyen emberek viszik előre a világot.
Igaz ez?
Mi számít bonyolultnak? Vagy te mit gondolsz annak?
Amúgy mateknál szerintem az a lényeg, hogy ki tudd számolni. Ha nem feltétlen ragaszkodsz az alap egyenletekhez, hanem megpróbálsz gondolkozni is, akkor az szerintem egy pozitív tulajdonság.
Én a kémia számolásokat oldottam meg máshogy, mint ahogy a könyvben le volt írva. A tanár nem értette a módszeremet, én meg a könyvbélit nem, de az eredmény ugyanaz volt. Attól még hogy bonyolultabban számoltam ki (vagy inkább nekem egyszerűbben), attól még nem lettem zseni, és a világot sem váltottam meg.
Az jó hogy gondolkodol.
De álltalában az egyszerű dolgok viszik előrre a világot.
Minèl boncolultdbb valami ,annál több hibalehetősèg lehet benne.
Sajnos még sokszor én sem értem a gondolatmenetemet😂😂
Nem szeretem a kifordított észjárású embereket.
Általában negatívok, rosszindulatúak, szőrszálhasogatók, konteósok, járványtagadók, oltásellenesek, laposföldhívők, paranoidok, gyűlölködők, balliberálisok.
Kártékonyak.
Ne sértődj meg, de ha te se érted a gondolatmenetedet, akkor valószínűleg nem te fogod előre vinni a világot.
De ne nekem legyen igazam. :)
#7 én pont nem vagyok rosszindulatú se nem kártékony :) de ezek közül szinte egyik sem
Max néha nem látom az élet pozitív oldalát a sok rossz mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!