Miért nem barátkoznak illetve miért kerülik az emberek egy kusza fogú ember társaságát?
Ezt én is észrevettem korábban. Sajnos nekem is kuszák a fogaim. Mosom rendesen, fehérek, nincs rossz fogam. Csak hát nem egyenes. Az egész eddigi életem végigkísérte. Pedig gyerekkoromban volt éjszakai fogszabályzóm, csak visszarendeződtek a fogaim sajnos. Felnőttként meg nem olcsó mulatság egy fogszabályzó, de hamarosan végre összejön.
Én is többször észrevettem, hogy mintha megrettentek volna tőlem emiatt elsőre. Aztán mikor megismertek valamennyire, már nem volt gond. Na meg hogy én sosem mertem mosolyogni, szerepelni, kiállni emberek elé... Iszonyat lelki teher ez. Nagyon visszahúzódó ember lettem.
Mikor tetszettem férfiaknak, el se hittem. Azt sem értem hogyan van párom és miért nem szégyell engem.
Csak őt is kikészítem ezzel a rémes önbizalomhiánnyal.
Nagyon várom, hogy egyszer nekem is gyönyörű mosolyom legyen. Erre spórolok, nekem ez lesz a legnagyobb boldogság ha összejön.
Annyira átérzem amit írsz. Aki nincs ilyen helyzetben, az nevetségesnek tartja gondolom...
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!