Heteróként barátkoznátok meleg fiúval?
Figyelt kérdés
Nyilván csak barátkozásról van szó, senki nem mozdul rá senkire. Működhet így barátság?
És mit tennétek, ha egy barátotokról derülne ki, hogy a saját neméhez (is) vonzódik?
/Moderátorok figyelmébe: ez nem társkereső kérdés, emberi tulajdonságokról szól, ne helyezzétek át/
2020. nov. 28. 16:10
A kérdező szavazást indított:
igen, attól még lehet ugyanolyan jó fej
talán
kizárt dolog, állandóan attól rettegnék, hogy meg akar húzni
nem tudom
egyéb (leírom)
57 szavazat
1/24 anonim válasza:
Vloszinuleg vannak rajta kivul is melegek a barataid kozott, csak roluk nem tudod. Hogy a francba ne baratkozhatnatok.
2/24 anonim válasza:
Vannak meleg haverjaim. Pont ugyanolyan jól el lehet velük hülyülni mint a heterókkal.
3/24 anonim válasza:
Ebben az esetben a melegnek lenne rosszabb, mert bele szerethet és/vagy izgulhat rá, így az egyoldalú vonzódás depresszióba taszítaná.
4/24 anonim válasza:
Olyan valasz miért nincs, hogy attól félek én akarnám meghúzni? 😂😂😂
5/24 Jól van ez így? válasza:
Mert heterókhoz szól a kérdés.
6/24 anonim válasza:
Én igen, nyilván lenne miért pl hasonló érdeklődési kör, hobbik stb
7/24 anonim válasza:
Ennyi erővel csúnya lányokkal se barátkoznék mért lehet b*szni akarnak 😂
Szóval nem tudom miért ne lehetne meleg sráccal barátkozni
10/24 anonim válasza:
Off: ez a kérdés most eszembejutatta az Egy fura srác feljegyzései c. filmet :)
Egyébként ugyan úgy barátkoznék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!