Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Heteróként barátkoznátok...

Heteróként barátkoznátok meleg fiúval?

Figyelt kérdés

Nyilván csak barátkozásról van szó, senki nem mozdul rá senkire. Működhet így barátság?

És mit tennétek, ha egy barátotokról derülne ki, hogy a saját neméhez (is) vonzódik?

/Moderátorok figyelmébe: ez nem társkereső kérdés, emberi tulajdonságokról szól, ne helyezzétek át/

2020. nov. 28. 16:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2021. jan. 31. 15:12
 22/24 anonim válasza:
100%
Persze.
2021. febr. 25. 21:02
 23/24 anonim ***** válasza:
88%
Nekem soha nem volt sok barátom, de van egy srác, aki a kevesek egyike. 6 éve ismerem. Nem tudta rólam, hogy meleg vagyok, nem is terveztem elmondani. Aztán egyre tartalmasabb lett a barátságunk és úgy döntöttem, elmondom. Nem volt könnyű, de utána nagyon megkönnyebbültem, mert jól fogadta. Nem lett távolságtartó, sőt, azóta még figyelmesebb velem. Ez 3 éve volt. Tudom róla, hogy kizárólag a lányok érdeklik és ezt tiszteletben is tartom. Eszembe nem jutna bepróbálkozni nála. Ettől függetlenül szexi pasinak tartom, de semmi több. A barátságunk többet ér. 29/F
2021. febr. 26. 09:39
 24/24 anonim ***** válasza:

A kérdésből arra következtetek, hogy a csajokkal is félsz barátkozni, mert félsz, hogy lepippantanak.

Ha igazam van, akkor kezeltesd magad.

Ha meg nincs, akkor miért lenne ez a helyzet más?

2021. febr. 26. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!