Lányok, ti barátkoznátok egy meleg fiúval?
Figyelt kérdés
2020. aug. 30. 08:15
2/11 anonim válasza:
Van meleg csaladtagunk, nagyon szeretjük, és van meleg ismerős is, akivel szintén barátkozunk. A lénye a fontos, nem az, kihez vonzódik.
3/11 anonim válasza:
Van egy meleg barátom, és ő tényleg az az igazi barát. Nem az a haversrác, akivel bár poénkodunk, meg oltogatjuk egymást, azonban nem hinném hogy ha valamelyiküket éjjel sírva felhívnám, akkor nem mondaná, hogy bocs, fáradt vagyok, oldd meg, jó éjszakát. Viszont a meleg barátom megcsinálná, sőt már csinált is ilyet.
4/11 anonim válasza:
#3-as vagyok, javítás: mármint amikor a meleg barátomat hívtam éjjel, ő segített
5/11 anonim válasza:
Volt meleg ismerősöm. Semmi gondom nem volt vele. Néha jobban el lehetett vele beszélgetni, mint a barátnőimmel. XD
9/11 anonim válasza:
Ha 300 szír nem írtad ki ezt a kérdést akkor egyszer sem.
10/11 anonim válasza:
En 30 eves meleg srac vagyok, aki szeretne baratkozni, irhat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!