Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lányok, ti barátkoznátok egy...

Lányok, ti barátkoznátok egy meleg fiúval?

Figyelt kérdés
2020. jan. 7. 16:42
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Persze. Simán
2020. jan. 7. 16:43
 2/9 anonim ***** válasza:
78%

Mi szól ellene?

A lányok eleve szeretnek barátkozni meleg fiukkal mert tudják, hogy ott kialakulhat barátság annélkül, hogy a fiú valamikor is többet érezne iránta.

Hányszor volt olyan, hogy egy fiuval erösebb barátság alakult ki, és mikor már elég erös lett a kapcsolat a fiu fordított és elkezdett szerelmet vallani. Igazából csak mikor megházaosdtam kezdtem férfiakkal barátkozni, mert erösen mutattam, hogy házas vagyok és csak barátságra nem párkapcsolatra van szükségem.

2020. jan. 7. 16:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt még hányszázszor kérdezed meg?
2020. jan. 7. 16:45
 4/9 anonim ***** válasza:
63%
Persze, két nagyon jó meleg barátom is van.
2020. jan. 7. 16:48
 5/9 anonim ***** válasza:
19%
Persze, jó fejek.
2020. jan. 7. 16:50
 6/9 anonim ***** válasza:
63%
Ha szimpatikus és nyit felém, akkor igen.
2020. jan. 7. 16:59
 7/9 anonim ***** válasza:
63%
Igen.
2020. jan. 7. 17:24
 8/9 anonim ***** válasza:
63%
Igen, az egyik legjobb barátom is az. De egy barátsághoz kell a közös érdeklődés a kölcsönös szimpátia szóval az hogy meleg az nem érv se mellette se ellene. Viszont ha barátok vagyunk, akkor természetes hogy beszélhet velem párkapcsolati dolgokról is ahogy minden másról.
2020. jan. 9. 16:16
 9/9 anonim ***** válasza:
79%
Ismételni tudnám az utolsót. Ha úgy érted,hogy jól elvagyunk,nagyszerűen megértjük egymást de mellesleg meleg,akkor igen,persze,hiszen attól még jól elvagyunk ugye. De ha úgy érted,hogy célzottan csak azért,mert meleg,barátkoznék-e,akkor nem. Ugyanis a melegség nem egy mindent elsöprő tulajdonság,ami alapján barátot választok,ha egyszer nem találom meg vele a közös hangot,akkor meleg-nem meleg,ráadom a kabátot.
2020. jan. 9. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!