Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Heteróként barátkoznátok...

Heteróként barátkoznátok meleg fiúval?

Figyelt kérdés

Nyilván csak barátkozásról van szó, senki nem mozdul rá senkire. Működhet így barátság?

És mit tennétek, ha egy barátotokról derülne ki, hogy a saját neméhez (is) vonzódik?

/Moderátorok figyelmébe: ez nem társkereső kérdés, emberi tulajdonságokról szól, ne helyezzétek át/

2020. nov. 28. 16:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
90%

Vicces kérdés mert én meleg vagyok és van egy barátom aki hetero. Vagyis nem tudom de a story végére meg értitek mire mondom.

Egy buliba voltunk és sokat ivott a többiekkel én nem ittam mert a srácok ha isznak akkor filmszakadásig isznak és én vezetek haza.

Beszélgetünk aztán egyik haverom aki az egyik lakótársam is megfogta a fenekem, és elkezdett taperolni... aztán ránéztem és azt mondtam hogy jobb lenne ha nem inna többet mert kezd buzulni. Majd a kocsiba is elkezdte mire felpofoztam.

Másnap nyilván az volt a mondata hogy részeg volt... de soha nem fekudnék le baráttal, annak ellenére hogy egyébként mint srác bejon és jofej de fontosabb a barátság és ha ő vagy bármelyik másik haver a sok alkoholtól hülyeséget akar csinálni akkor a határokat tartom én 🤣

Szal nem csak heteroktol lehet kérdezni hogy barátkoznál-e meleg fiúval de fordítva is lehet...

2020. dec. 1. 02:16
 12/24 anonim ***** válasza:
83%
11-es hetero srac reszegen se meleg, szoval a haverod nem hetero 😂
2020. dec. 1. 13:03
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

11-es vagyok

Utolsó nézd, nekem nem tisztem eldönteni hogy ki milyen beállítottságú!!! Mert nem is érdekel. Ezt mindenki maga dönti el hogy ő most heteronak valja magát vagy nem. Ha bi akkor az ha meleg akkor az ha meg hetero akkor az.

2020. dec. 2. 00:21
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy barátnőm határozottan mutat érdeklődést a saját neme felé, és többször mondta is, utalgatva, hogy mennyivel könnyebb lenne neki ha a lányokhoz vonzódna, meg ha így lenne, én lennék az első akire rámozdulna. (konkrétan soha nem mondta hogy tetszem neki vagy ilyesmi, de tudta végig hogy nem lehetne belőle semmi)

Őszintén egy ideig volt bennem egy visszahúzódás, próbáltam jelezgetni neki hogy annyira nem vagyok nyitott az ötlet felé, és mivel egyik legjobb barátom, ő ezt tisztában is tartotta, szóval elsimultak a dolgok. De a barátságunkba ez nem szólt bele, ugyanolyan jóban vagyunk mint előtte, szóval szerintem simán lehet ilyen helyzetben is egy teljes barátság, csak elég érzékenyen és átgondoltan kell kezelni a helyzetet. Nem hiszem, hogy a kapcsolatnak jót tenne, ha valaha teljesen nyíltan visszautasítanád a másikat, vagy éppen egy időre azt mutatnád, mintha lehetne belőle valami, játszadoznál a másikkal, hasonlók.

De a barátság miatt viszont fontos, hogy amiket barátként csináltatok ne hagyjátok abba csak mert "attól félsz hogy a másik beléd szeret" (pl az én helyzetemben a lánynak nagyon fontosak voltak és mindig is azok maradnak az ölelések, mármint az olyan nagyobbak, de ha barátként belementem ebbe, mert tényleg szüksége volt rá nagyon sok helyzetben, most had ne fejtsem ki a sztorit, akkor ilyen helyzetekben sem fogom ott hagyni, és kínossá tenni a sztorit), szerintem ha megtalálsz egy arany középutat, simán működhet.

2020. dec. 2. 09:02
 15/24 A kérdező kommentje:
Annak külön örülök, hogy a szavazók több mint 78%-a szívesen barátkozna meleg emberrel, csupán 3 ember utasítja el élből. Ők a kisebbség, a véleményük is annyit ér:D
2020. dec. 2. 15:00
 16/24 anonim ***** válasza:
75%

15

Én is a barátkozók táborába tartozom, de ezzel a véleményeddel kicsit leírtad magad.

"Ők a kisebbség, a véleményük is annyit ér:D"

2020. dec. 3. 12:26
 17/24 A kérdező kommentje:

Nyilván arra értettem, hogy annyit is ér, hogy szerencsére a többség elfogadó, így a gyűlölködők véleménye kisebb súllyal érvényesül, elhanyagolható.

Ti komolyan adnátok a gyűlölködő véleményekre?

2020. dec. 3. 13:14
 18/24 anonim ***** válasza:
85%

Én szivesen

Anyukám munkahelyén is van 2 is,jófejek kedveli őket

Én is szivesen baratkoznék ilyenekkel

Ugyanolyan emberek

16/l

2020. dec. 5. 16:12
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Én beleszerettem a heteró barátomba, ő is tudja.

Egymás legjobb barátai voltunk akkor (kb 25 éve), ma már egy picit eltávolodtunk egymástól, mert messze lakunk stb, de még jó barátok vagyunk.

Nekem ez sokáig nagy teher volt, de azért megoldottuk kulturáltan, normálisan.

2020. dec. 8. 14:09
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne lehetne. A legjobb cimbim heteró.

Egyébként általában a gyalázatosan randa/taszító csávók szokták félteni a hátsót - pl gimiben anno pont azok voltak hangos homofóbok akiket még bottal se... :D

2021. jan. 29. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!