Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Minek éljek...?

Minek éljek...?

Figyelt kérdés
Ha konkréta nem érdekel semmi? De ez nem ilyen depressziós nem érdekel semmi, hanem mintha már ezer éve élnék és nem hoz lázba semmi, mert mintha már mindent kipróbáltam volna. Hobbiaim nincsenek, nem dolgozok, nincsenek barátaim, párkapcsolatom sose volt. Ha nem lenne egy jóindulatú rokonom, akkor már valószínűleg meghaltam volna az utcán. Előbb-utóbb hajléktalan leszek, de az se érdekel. A munka nekem túl nagy megterhelés, szívesebben üldögélek egész nap, mint egy nyugdíjas.
tegnap 19:30
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
84%

Ez az egy van,

ez az élet,

ez az egy sincs,

ha nem éled!

tegnap 19:36
 2/40 anonim ***** válasza:
83%
Ha süt a nap, menj ki a szabadba, sétálj egy jót.
tegnap 19:37
 3/40 A kérdező kommentje:
Egész nap a szabadban vagyok, mert a rokonhoz csak aludni járok. Most is egy városi padon ülök.
tegnap 19:38
 4/40 anonim ***** válasza:
77%
Melyik városban vagy?
tegnap 19:40
 5/40 anonim ***** válasza:
85%
Keress azért valami laza melót ahol tudsz elmélkedni. Én is igy vagyok csak én megtaláltam azt a munkát, igazság szerint ha reggel megjelensz időben akkor már jó vagy az ilyen helyeken. Nem kell mindenkinek megszakadni az életben de azért a hajléktalanság, éhezés meg a hideg nem lesz olyan kényelmes egész nap üldögélek filing. Aztán majd csak jön valami ami érdekel, nem kell rá stresszelni semmire.
tegnap 19:41
 6/40 anonim ***** válasza:
34%
Szedtél már antidepresszánst legalább egy fél évig?
tegnap 19:43
 7/40 A kérdező kommentje:

#5 Nem bírom elviselni a munkát semmilyen szinten. Nem adnám fel azt a szabadságot, ami most van, csak hogy legyen egy kis pénzem. A pénz se érdekel. Semmi. Persze jó lenne, ha lenne, de annyira azért nem érdekel, hogy tegyek érte bármit is.

Éheztem, szomjaztam, fáztam már eleget, de mégis úgy gondolom, hogy a semmittevés és a szabadság nekem fontosabb. Volt olyan, hogy 10 napig nem ettem. Tudom, hogy nem fogok sokáig élni.

tegnap 19:47
 8/40 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom, nekem az Amerikai Hostória X-ben nagyon tetszett az alakítása.
tegnap 19:48
 9/40 A kérdező kommentje:

Nem vagyok depressziós. Súlyos szorongó voltam gyerekkorom óta, de kigyógyítottam magam belőle.

tegnap 19:48
 10/40 anonim ***** válasza:
76%

Menj el étel futárkodni egy szakadt 300 ezres Swifttel. Életem legjobb munkája volt, együtt éltem a várossal szinte. 0 felelősség, nem megterhelő, ültem a kocsiban, néztem a csajokat, szólt a zene. Annyi napot vállaltam, amennyit akartam, ingyen kaja naponta. A fizetés jattal, pedig a diplomás átlag kb. 1,5-2x-ese volt, imádtam.

Jöttek ki a gyárból a stresszes arcok öltönyben átvenni a rendelést. Nem cseréltem volna velük.

tegnap 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!