Minek éljek...?
Ez az egy van,
ez az élet,
ez az egy sincs,
ha nem éled!
#5 Nem bírom elviselni a munkát semmilyen szinten. Nem adnám fel azt a szabadságot, ami most van, csak hogy legyen egy kis pénzem. A pénz se érdekel. Semmi. Persze jó lenne, ha lenne, de annyira azért nem érdekel, hogy tegyek érte bármit is.
Éheztem, szomjaztam, fáztam már eleget, de mégis úgy gondolom, hogy a semmittevés és a szabadság nekem fontosabb. Volt olyan, hogy 10 napig nem ettem. Tudom, hogy nem fogok sokáig élni.
Nem vagyok depressziós. Súlyos szorongó voltam gyerekkorom óta, de kigyógyítottam magam belőle.
Menj el étel futárkodni egy szakadt 300 ezres Swifttel. Életem legjobb munkája volt, együtt éltem a várossal szinte. 0 felelősség, nem megterhelő, ültem a kocsiban, néztem a csajokat, szólt a zene. Annyi napot vállaltam, amennyit akartam, ingyen kaja naponta. A fizetés jattal, pedig a diplomás átlag kb. 1,5-2x-ese volt, imádtam.
Jöttek ki a gyárból a stresszes arcok öltönyben átvenni a rendelést. Nem cseréltem volna velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!