Minek éljek...?
Figyelt kérdés
Ha konkréta nem érdekel semmi? De ez nem ilyen depressziós nem érdekel semmi, hanem mintha már ezer éve élnék és nem hoz lázba semmi, mert mintha már mindent kipróbáltam volna. Hobbiaim nincsenek, nem dolgozok, nincsenek barátaim, párkapcsolatom sose volt. Ha nem lenne egy jóindulatú rokonom, akkor már valószínűleg meghaltam volna az utcán. Előbb-utóbb hajléktalan leszek, de az se érdekel. A munka nekem túl nagy megterhelés, szívesebben üldögélek egész nap, mint egy nyugdíjas.jan. 26. 19:30
41/47 anonim válasza:
Szabadság munkanélküliként, hajléktalanként? :D Öregem, te el vagy tévedve. De, ha neked ez így jó, akkor mi a kérdés?
42/47 A kérdező kommentje:
A szabadsághoz két út vezet: gazdagság és hajléktalanság.
jan. 30. 12:48
43/47 anonim válasza:
Biztos jo lehet minusz fokba a hid alatt szabadnak lenni
Ja nem
44/47 A kérdező kommentje:
Megoldom. Be tudok ülni helyekre. Azt hittem, nem fogom bírni a telet, de nem is volt vészes.
jan. 30. 12:52
45/47 A kérdező kommentje:
Én is dolgoztam 2 évet, de nem tudom, hogy bírtam olyan sokáig. Soha többé egy percet se fogok már dolgozni. Ha beledöglök, akkor se.
jan. 30. 13:14
46/47 anonim válasza:
47, együttérzek. Én is pont ezt érzem munkában, napi 10-11 órán keresztül. Szerintem sem élet ez. Mindennap azon gondolkodom, hogy ha kinyírnám magamat, akkor legalább nem kéne többet bejönni. Csicskáztatnak, embertelen hangnemet ütnek meg velem, lábtörlő vagyok, stb. Jelentkeztem 500 helyre, se sehova nem kellek. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!