Minek éljek...?
Figyu, bár én még nem dolgozom, de szerintem a kollégák között tennél szert barátokra is :)
Biztos szeretsz valamit csinálni, például ha szeretsz a szabadban lenni, akkor vállalhatnál kutyasétáltatást. Vagy például boltban is tudnál dolgozni, ott is tudsz beszélgetni, és sok embert ismernél meg.
Biztos kellemetlen kimozdulni a komfortzónából, de ha változtatni akarsz, muszáj lesz. Kérhetnél tanácsokat az ismerősödtől, vagy nézz álláshirdetést, valahol tuti van. Gondolj arra, hogyha elmész dolgozni, több a lehetőséged, izgalmasabb lenne az életed :)
Aztán biztos vannak ilyen beszélgetős körök, ott is tudnál tanácsot kérni, akár interneten.(facén szerintem van)
Szurkolok neked, egyedül te tudsz változtatni az életeden!
Biztos lelki oka van hogy motiválatlan vagy. Esetleg örömöt sem vagy képes átélni?
Valami csak érdekel remélhetőleg, pl. menj könyvtárba olvasni.
Őszinték leszünk veled.
A világon senkit de senkit nem fogsz érdekelni, bárhová is kerülsz, bárhová is jutsz.
(szülőket leszámítva)
Én ezzel tisztában vagyok. A szülő tett utcára, szóval őt se érdekeli.
Szerintem félreértettétek. Ez a kérdés nem egy segélykiálltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!