Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Minek éljek...?

Minek éljek...?

Figyelt kérdés
Ha konkréta nem érdekel semmi? De ez nem ilyen depressziós nem érdekel semmi, hanem mintha már ezer éve élnék és nem hoz lázba semmi, mert mintha már mindent kipróbáltam volna. Hobbiaim nincsenek, nem dolgozok, nincsenek barátaim, párkapcsolatom sose volt. Ha nem lenne egy jóindulatú rokonom, akkor már valószínűleg meghaltam volna az utcán. Előbb-utóbb hajléktalan leszek, de az se érdekel. A munka nekem túl nagy megterhelés, szívesebben üldögélek egész nap, mint egy nyugdíjas.
jan. 26. 19:30
1 2 3 4 5
 21/47 Janaqks ***** válasza:
41%

Figyu, bár én még nem dolgozom, de szerintem a kollégák között tennél szert barátokra is :)

Biztos szeretsz valamit csinálni, például ha szeretsz a szabadban lenni, akkor vállalhatnál kutyasétáltatást. Vagy például boltban is tudnál dolgozni, ott is tudsz beszélgetni, és sok embert ismernél meg.

Biztos kellemetlen kimozdulni a komfortzónából, de ha változtatni akarsz, muszáj lesz. Kérhetnél tanácsokat az ismerősödtől, vagy nézz álláshirdetést, valahol tuti van. Gondolj arra, hogyha elmész dolgozni, több a lehetőséged, izgalmasabb lenne az életed :)

Aztán biztos vannak ilyen beszélgetős körök, ott is tudnál tanácsot kérni, akár interneten.(facén szerintem van)

Szurkolok neked, egyedül te tudsz változtatni az életeden!

jan. 26. 20:19
 22/47 anonim ***** válasza:
29%
Az életben csak az tud igazán boldog lenni, aki szabad. Mi kell a szabadsághoz? Pénz. Az meg vagy úgy lesz, hogy gazdag családba születsz, vagy eladod a lelkedet az ördögnek, és híres ember leszel, de akkor meg magánszférád nem lesz. Vagy mehetsz még politikusnak. Ennyi...
jan. 26. 20:22
 23/47 anonim ***** válasza:
86%

Biztos lelki oka van hogy motiválatlan vagy. Esetleg örömöt sem vagy képes átélni?

Valami csak érdekel remélhetőleg, pl. menj könyvtárba olvasni.

jan. 26. 20:24
 24/47 anonim ***** válasza:
76%
Próbálgasd a munkahelyeket szabadon addig amig nem tetszik meg valamelyik, hidd el van olyan ahol szinte ugyanúgy nem kell csinálni semmit, persze kötöttség az is de jobb mint hajléktalanként elhullani az utcán. Vagy menj el közmunkára az sem vészes, mellette meg gyűjtsd a visszaválthatós palackokat.
jan. 26. 20:28
 25/47 A kérdező kommentje:
De nekem jobb hajléktalanként elhullani az utcán, mint egy munkahelyen szenvedni. Nyilván nincs semmi jó a hajléktalanságban, de mégis jobb, mint a munka. Van a szar és van a még szarabb, és én a kevésbé szarabbat választottam. Nyilván mások nem így látják ezt, de én én vagyok, nem tudom ezt máshogy látni, érezni. Próbáltam, de nem megy.
jan. 26. 20:34
 26/47 Janaqks ***** válasza:
41%
21 es vagyok:Nem próbáltad eléggé. Vagy az egyik, vagy a másik. Ha nem akarsz dolgozni, nem fog változni a helyzet.
jan. 26. 20:36
 27/47 anonim ***** válasza:
73%

Őszinték leszünk veled.

A világon senkit de senkit nem fogsz érdekelni, bárhová is kerülsz, bárhová is jutsz.

(szülőket leszámítva)

jan. 26. 20:37
 28/47 A kérdező kommentje:
#26 De engem nem érdekel, ha nem változik. Azt is el tudom fogadni. Mondtam, hogy semmi nem érdekel. Csak jól akarom magam érezni a jelen pillanatban, és ez csak akkor van, ha nem kell csinálnom semmit, amihez nincs kedvem.
jan. 26. 20:39
 29/47 A kérdező kommentje:

Én ezzel tisztában vagyok. A szülő tett utcára, szóval őt se érdekeli.

Szerintem félreértettétek. Ez a kérdés nem egy segélykiálltás.

jan. 26. 20:42
 30/47 anonim ***** válasza:
82%
Hány éves vagy?
jan. 26. 21:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!