Ha állítólag folyamatosan fogy a magyar, akkor kinek/minek építik azt a rengeteg lakóparkot?
Évek óta hallani hogy fogy a magyar. Eddig rendben van.
Amit viszont szintén évek óta látok, főleg Budapesten, de amúgy vidéken is, hogy megállás nélkül épülnek a lakóparkok, társasházak, meg hasonlók. Mindenhol bontják el a régi, sokszor történelmi jelentőségű épületeket (Budapesten ennek főleg nagy hagyománya van), és otromba nagy társasházakat húznak fel a helyükre, természetesen kínosan ügyelve rá hogy lehetőség szerint mindennemű növényzetet megsemmisítsenek a folyamat közben. Istvánmezőtől Újlipótvárosig mindenhol.
Kérdem én: ha tényleg fogy a magyar (de akár ha csak stagnál a népesség), akkor ezeket kinek, minek építik futószalagon? Ki fog benne lakni? Mert hogy ezek mint mondottam mind új építésű lakások, nem az van hogy a régiek helyére épül új vagy azokat újítják fel, nem, ezeket azokon túl építik, vadiúj mind, jó százmilliókért egy lakás bennük.
Apropó, az is elgondolkodtató, hogy válság is van, a forint semmit sem ér, az átlag magyarnak egy garzonra sincs pénze, nem hogy ilyenekre. Akinek meg igen, az villába költözik, nem társasházba.
Szóval kíváncsi lennék ezeknek a tömeges építkezéseknek mi értelme, azon túl hogy egy ürügy amivel lehet fákat irtani tömegesen.
"Mindenhol bontják el a régi, sokszor történelmi jelentőségű épületeket (Budapesten ennek főleg nagy hagyománya van), és otromba nagy társasházakat húznak fel a helyükre..."
"Mert hogy ezek mint mondottam mind új építésű lakások, nem az van hogy a régiek helyére épül új vagy azokat újítják fel, nem, ezeket azokon túl építik, vadiúj mind, jó százmilliókért egy lakás bennük."
Nem érzel ebben némi önellentmondást?
Építkezések vannak vidéken, kisebb településeken is, és megveszik.
Valószínűleg arról hehet szó, hogy valahonnan odaköltöznek az emberek, tehát nincsenek többen csak átcsoportosulnak bizonyos területekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!