Folyamatosan hupog, flexel, köszörül valamelyik szomszéd! Hol találom a győri önkormányzat rendeletét erre vonatkozóan?
Nem találom a honlapon, minden mást előhoz csak ezt nem.
Az éjszakák kivételével hajnaltól estig köszörül vagy flexel valamelyik barom, csak esőben nem. Ez tarthatatlan, nincs nyugtunk. Fel fogom jelenteni, csak előbb meg akarom tudni pontosan a rendelet mit tartalmaz mielőtt feljelentést teszek.
Ui.: valamelyik hátsó szomszéd az, utca felől nem látni semmit. Biztos egy nyitott műhelyben szórakozik ezzel. De ez lényegtelen is. Feljelentem mert ezt nem vagyok hajlandó elviselni. Nem falun élünk ami ilyen hangokkal járna hanem Győrben családi házas övezetben.
Itt van az érvényes rendszabály:
Köszi 4es ezt én is megtaláltam, de külön önkormányzati rendelet ilyen esetre nincs is?
3: 26 éve élünk itt, szóval ez mellé ment. Az meg hpgy te nem "hőbörögnél" ezért az a privát választásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!