Vettem egy lakást budapesten, lakótelepen és azt hittem a közeli úton 0 autóforgalom lesz erre kiderült hogy van rajta folyamatosan. Nem vészes de van. Mit tegyek? Próbáljam meg elérni, hogy egyirányúsítsa az önkormányzat? Javaslat?
Hogy gondolhattad azt, hogy Budapesten, lakótelepen nincs forgalom?
A forgalom megszüntetését aligha sikerül elintézned. Marad két lehetőség: maradsz és tűröd a forgalmat, vagy elköltözöl.
Megneveznéd az utcát? Hátha ismerem, netán én is ott lakom...
Miért laknál ott? Van vagy 1 millió bp-en :).
Igazából a pozitív hogy csukott ablaknál minimális, és nem az ablak előtt megy a forgalom hanem a ház mellett, egy arra merőleges úton.
A ház előtt park van, de mondom azt hittem ez a merőleges bekötő út ez 0 forgalmat generál. Hétvégéken hajnalban voltam itt főleg és akkor nem volt autó vagy csak alig.
Szerinted egy lakótelepen csak akkor élhetnék, ha van 1 millió készpénzem? Ott lakom egy lakótelepen, Budán és van 1 millióm.
Az egyirányúsítás (hacsak már nincs tervbe véve) aligha sikerül. Megszokod, vagy megszököd(-szöksz).
Mármint utca van 1 millió úgy értem és kicsi az esély hogy pont itt lakszn em ? : )
Mondom nem vészes csak meglepett. Amúgy a Vihar utcáról van szó.
Hát, éppenséggel ismerem a Vihar utcát, mert a fiamák laktak a Leányka utcában és sokat autóztam arra felé.
Én nem látom annyira forgalmasnak, de ettől Neked még forgalmasnak tűnhet és semmi kifogásolni valóm a nézeted ellen.
Amikor a Leányka utcában végezték a panelprogramot, akkor ablakot is cseréltek, hangszigeteléssel. Az ablakuk alatt jár a 47-es villamos). Ablakcsere után alig lehetett érzékelni a zajt. Bezzeg előtte!
A legfontosabb tennivalód, hogy az "azt hittem" helyett legközelebb megbizonyoszodsz 'hitedről'.
,
Jelen esetben pedig választhatsz:
- megszoksz, vagy
- megszöksz.
"Próbáljam meg elérni, hogy egyirányúsítsa az önkormányzat?"
Igen nyilván csak egy lakótelepi lakó kedvéért fognak egyirányúsítani egy utcát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!