Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Onkormanyzati lakast hogyan...

Onkormanyzati lakast hogyan lehet megvenni?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy elovasarlasi jogom van, ha ott elek, de a kerdesem az lenne, hogy en is jelezhetem az erre iranyulo igenyemet, vagy meg kell varnom, ameg meghirdetik? Szeretnenk jovore megprobalni megvenni es erdekelne, hogy en is kerelmezhetem-e, hogy adjak el nekunk.

2021. júl. 3. 23:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen meg kell várni, hogy meghirdessék, mivel egyáltalán nem biztos, h az önkormányzat eladja. Elővásárlasi jogod pedig akkor van, ha eladó az ingatlan.
2021. júl. 4. 00:39
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Az elővásárlás azt jelenti, hogy HA eladó az ingatlan, akkor te az "utcáról bejövő" vásárló előtt veheted meg, azonos feltételekkel. Ha az önkormányzat nem akarja eladni, nem is kell neki eladnia. Persze kérelmezni bármit lehet, de valószínűleg elhajtanak.
2021. júl. 4. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!