Nem tudom eladni a lakást mert a felettem lévő gyereke folyamatosan dübörög,ugrál,motorozik,játékot dobál, stb.. mi tévő legyek?
Megkértem őket többször, hogy halkabban de elzavartak, hogy "ez gyerek, ez van" , megelégeltem a dolgot és úgy döntöttem eladom a lakást és elköltözök mert ez maga a pokol, eddig 4 lakásnéző család/ember volt és mind a 4 alkalommal hallatszott fenti gyerek "örjöngése" , próbáltam oldani a helyzetet de mindegyik rákérdezett, hogy ez rendszeres, stb.
Tudom, hogy aki megveszi az is szívni fog de én is azt teszem már 2 éve és elegem van, legszivesebben egy "norvég cserediáknak" adnám el aki miután megelégelte a dolgokat felmenne és rendet vágna mert a normális szóra nem hallgatnak.
4.
Akkor a haverom megoldása a szomszéd alkeszra. Egy keddi napra elhívott 4-5 lakásnézőt, a hangoskodó öreget meg reggel levitte a kocsmába, és megmondta a pultosnak, hogy itassa egész nap. Adott az öregnek 20.000 forintot, és nem is látta másnap reggelig.
- Kitapasztalod hol lehet felül a gyerekszoba.
- 12 voltos Vibromotort felszerelsz a mennyezetre, távvezérléssel.
- Éjfél után minden félórában bekapcsolod 2-3 percre vagy ilyen időzített vezérlésre állítod.
- Füldugóval alszol, hogy senki ne bírjon csesztetni!
Nekem egy "agyas" bévés mozgássérült szemben lakó az ablakom alá rakatta a rokkantparkolót, mintha előtte nem lenne hely, aztán folyamatosan csapkodták a kocsiajtót meg a riasztót vonyíttatták vasárnap reggel hatkor...
Kétszer körbefújtam éjszaka púrhabbal a kocsiajtókat, egyszer meg kiszereltem mind a négy kerékből a tűszelepet és eldobtam, azóta nem állnak csak a saját lakásul elé!
Hiába jelentem fel őket, a "gyereket" mindenki védi, nem is értem, valaki lepottyant egy kölköt aztán az ha ordibál, veri a falat a játékokkal éjjel-nappal az elfogadott, de mondjuk ha zenél valaki azt megbüntetik.
Sajnos a gyerek a kibúvó kártya, bármit megtehetnek, sőt még én vagyok a szemét, hogy szegény kölköt korlátoznám a zajkeltésében..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!