Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nem tudom eladni a lakást...

Nem tudom eladni a lakást mert a felettem lévő gyereke folyamatosan dübörög,ugrál,motorozik,játékot dobál, stb.. mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Megkértem őket többször, hogy halkabban de elzavartak, hogy "ez gyerek, ez van" , megelégeltem a dolgot és úgy döntöttem eladom a lakást és elköltözök mert ez maga a pokol, eddig 4 lakásnéző család/ember volt és mind a 4 alkalommal hallatszott fenti gyerek "örjöngése" , próbáltam oldani a helyzetet de mindegyik rákérdezett, hogy ez rendszeres, stb.

Tudom, hogy aki megveszi az is szívni fog de én is azt teszem már 2 éve és elegem van, legszivesebben egy "norvég cserediáknak" adnám el aki miután megelégelte a dolgokat felmenne és rendet vágna mert a normális szóra nem hallgatnak.

2022. dec. 21. 18:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
Költözz el és a lakást add ki vagy albérletbe (zajos família előny) vagy airbnb-nek.
2022. dec. 21. 18:49
 12/15 A kérdező kommentje:

Már felmerült bennem ha nem sikerül eladnom hónapokon belül akkor kiadom olyanoknak akik tudom, hogy zajongani fognak és én is elmegyek albérletbe inkább.

Ha eladnám valakinek akiről tudnám, hogy viszonyozza nekik a szivességet, még alkupozicióba is helyezném őket

2022. dec. 21. 18:55
 13/15 anonim ***** válasza:
31%
Engedj az árból.
2022. dec. 22. 10:40
 14/15 anonim ***** válasza:
52%

Add ki bérbe a kisebbségnek a lakásodat!

Aztán ha elvégezték a piszkos munkát, ajánl nekik kétkezi, tisztességes munkát!

2022. dec. 22. 16:53
 15/15 anonim ***** válasza:
76%
Hívj rendőrt! Ne azért, mert hangoskodok a gyerek, hanem mert sír és sikoltozik szegény, és múltkor is nagy monoklival láttad, az apja meg èp üvöltözik, és félsz, hogy éppen megöli az apja
2022. dec. 22. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!