Nem tudom eladni a lakást mert a felettem lévő gyereke folyamatosan dübörög,ugrál,motorozik,játékot dobál, stb.. mi tévő legyek?
Megkértem őket többször, hogy halkabban de elzavartak, hogy "ez gyerek, ez van" , megelégeltem a dolgot és úgy döntöttem eladom a lakást és elköltözök mert ez maga a pokol, eddig 4 lakásnéző család/ember volt és mind a 4 alkalommal hallatszott fenti gyerek "örjöngése" , próbáltam oldani a helyzetet de mindegyik rákérdezett, hogy ez rendszeres, stb.
Tudom, hogy aki megveszi az is szívni fog de én is azt teszem már 2 éve és elegem van, legszivesebben egy "norvég cserediáknak" adnám el aki miután megelégelte a dolgokat felmenne és rendet vágna mert a normális szóra nem hallgatnak.
Már felmerült bennem ha nem sikerül eladnom hónapokon belül akkor kiadom olyanoknak akik tudom, hogy zajongani fognak és én is elmegyek albérletbe inkább.
Ha eladnám valakinek akiről tudnám, hogy viszonyozza nekik a szivességet, még alkupozicióba is helyezném őket
Add ki bérbe a kisebbségnek a lakásodat!
Aztán ha elvégezték a piszkos munkát, ajánl nekik kétkezi, tisztességes munkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!