Miért költözik valaki kertes házba, ha azután folyamatosan panaszkodik a kert miatt?
Akiről írtál, azok a tipikusan vidéken nevelkedett réteg. Általában akik városból költöznek vidékre, azok szeretik a természetet.
Nekem a tősgyökeres helybéli szomszédom: kiírtotta az összes fáját a kertjében, az állatait rendszeresen veri, füvet nem nyír, a háza lassan összedől, a kutyáival nem foglalkozik, reggeltől estig ugatnak, őrjöngenek.
És úgy bánik az állatokkal, mint valami kerti szerszámokkal, sokszor ráhívtam már az állatvédőket, de azok meg jajgatnak, hogy nincs pénzük, hívjam a rendőröket. Azok meg nem foglalkoznak vele, "nincsenek elegen, nincs kapacitás rá"
"Akiről írtál, azok a tipikusan vidéken nevelkedett réteg. Általában akik városból költöznek vidékre, azok szeretik a természetet."
Hát én mondjuk pont fordítva tapasztalom, az agglomerációban élek ahova tömegesen költöznek ki a városiak, első dolguk kivágni az összes fát letérkövezni az egész kertet és mérget pakolni ki.
Sajnos sokaknak "presztízs" a kertes ház, kell mint egy falat kenyér, még akkor is ha gyűlölik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!