A férjem folyamatosan panaszkodik, hogy nincs ideje magára...Mit tegyek?
Figyelt kérdés
30 éves felnőtt ember, a mániája a számítógépes online játék. A fiunk 6 hónapos. Minden nap azon megy a vita, hogy neki nincs ideje játszani...általában fél vagy háromnegyed 6-kor ér haza hét közben, vacsorázik majd beül játszani, aztán fürdetésnél kijön, de negyed óra múlva már megy is vissza a gép elé...hétvégén ezzel kel, ezzel fekszik. Sokkal több időt tölt a gép előtt,mint velünk. A háztartásban, főzésben,bevásárlásban egyebekben sem segít... Mindent én viszek a nyakamban, ha pedig éppen 2 órát vigyázni kell a fiunkra, akkor már megy a hiszti...Vajon változik ez majd valaha? A megbeszélés nem opció...általában kiakad, és azt mondja, hogy neki nincs ideje magára... Ha hétvégén esetleg családi ebédre vagy ilyemire kell menni akkor is csak morog...2021. márc. 20. 17:58
1/42 anonim válasza:
Dehogy fog változni
Ne haragudj,de ezt a házasságig észre se vetted,hogy ilyen
2/42 anonim válasza:
Nem hiszem hogy változik, 30 éves, de 15 éves kamaszként viselkedik.
3/42 anonim válasza:
Ez veszett ügy
Gratulálok egyedülálló anyuka vagy,mindent egyedül csinálsz férjed sz@rik rátok,nem számít neki se te se a gyerek
Válj el
4/42 anonim válasza:
Szóval egyedülálló anyaként nevelsz egy csecsemőt, és egy 12 éves kamaszt, aki egy 30 éves testben él. Döntsd el, hogy ez így megfelel-e, vagy a nagyobbik kölköt inkább visszaküldenéd a feladónak.
5/42 anonim válasza:
Ez bizony így marad. Vagy berendezkedsz erre, vagy elválsz és akkor van esélyed egy normális kapcsolatra -mással.
6/42 A kérdező kommentje:
1. Válaszoló: kb. Másfél éve van ez a játék...előtte is játszott, de nem volt függő.
2021. márc. 20. 18:08
7/42 anonim válasza:
És mióta "függő"? Csak nem azóta, hogy megszületett a gyerek? Mert akkor ez kőkemény menekülés a gyerekkel kapcsolatos teendők elől.
8/42 anonim válasza:
Dehogy fog változni. Az enyém ugyanilyen. Ő akart gyereket, jobban, mint én, a terhesség alatt mondogatta, hogy majd mennyit fog segíteni, hát a nagy szart. Ül a gép előtt, a gyerek sír a lába alatt, ez neki a vele való foglalkozás. Különben is, hogy várhatom el, hogy ő dolgozik, és itthon is helyt álljon. Hétvégén sem kel fel a gyerekhez, sem akkor mikor itthon van kamu táppénzeken. Mindig akkor indul el foglalkozni a gyerekkel mikor én megunom, hogy sír, hát pont most akarta felvenni, vagy megvárja míg mérges leszek, aztán én vagyok a szar meg a szemét, hogy én hogy beszélek vele. Az anyja előtt persze fényezi magát, hogy ő mennyit segít, én meg milyen szerencsés vagyok. Mindig megígéri, hogy kevesebbet fog játszani, ezt tartja 2 napig kb. Hiba volt szülni neki. És persze örüljek neki, hogy itthon van és nem kocsmázik.
9/42 anonim válasza:
Sajnálom..normalis apanak a gyerek az első, aztan ha marad ideje játszik. Nem is értem mit gondolt mi lesz egy gyerekkel? Nincs egy csaladtag aki el tudna vele beszélgetni? Apja vagy testvér?
10/42 anonim válasza:
Kerdezd meg, hogy normalis e szerinte amit csinal es elfogadná e azt ha a helyedben lenne es te tolnad a gèp elott munka utan non stop. Kell az èn idő. Ez igy van. Viszont vannak prioritasok.
Ha teljesen lathatatlanban tippelnem kellene akkor a jatekba menekul a gyerek miatt. Lehet, hogy várta a gyereket de a valosag mas. Sok lemondassal jar es felelosseggel.
Legjobbakat neked es vegyel valahogy erőt, hogy megbeszeljetek. Az agressziot meg dugja fel magának.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!