Mennyi mindent mondasz el a szüleidnek?
Természetesen ez függ attól hogy milyen a kapcsolatod a szüleiddel, tehát elsősorban azokat kérdezem akiknek jó a kapcsolatuk.
Mennyit mindent mondasz el nekik? gondolok itt sulira, ki tetszik pl, barátok, dogák, tanulás.. bármi.

Ez nyilván erősen függ attól, hogy az ember hány éves... Minden életkorban más a helyzet - és ugyanabban az életkorban is más és más, teljesen egyéni.
Hány évesek válasza érdekel?
Valóban, igazad van :D
16-18 évesekhez szól a kérdésem elsősorban.

Ez nagyon szomorú, sajnálom:(

Én nem szívesen mondtam el semmit, mert
- vagy nem hallgattak meg
- vagy kihozták, hogy én vagyok a hülyegyerek
36 éves vagyok, ez máig nem változott. Már rgé nem élek otthon, sőt, 1000 km-re költöztem, de amikor hazajárunk családot látogatni azt sem kérdezik meg, hogy hogy vagyunk. Semmit.
De a nyígás megy, hogy miért nem megyünk sűrűbben. Miért kellene, örüljenek, hogy évente egyszer hajlandó vagyok utazni.

Nem sokat. Alap dolgokat, vagy amiket semmiképp nem lehet eltitkolni, de amúgy igyekszem minimalizálni.
Apámmal kb soha nem beszélek, ő felhív néha, ha akar valamit.
Anyám meg képtelen befogni a bagólesőjét, így kb mintha a közösségi médiába írnám ki a magánéletem...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!