Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyi mindent mondasz el a...

Mennyi mindent mondasz el a szüleidnek?

Figyelt kérdés

Természetesen ez függ attól hogy milyen a kapcsolatod a szüleiddel, tehát elsősorban azokat kérdezem akiknek jó a kapcsolatuk.

Mennyit mindent mondasz el nekik? gondolok itt sulira, ki tetszik pl, barátok, dogák, tanulás.. bármi.

tegnap 21:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%

Ez nyilván erősen függ attól, hogy az ember hány éves... Minden életkorban más a helyzet - és ugyanabban az életkorban is más és más, teljesen egyéni.

Hány évesek válasza érdekel?

tegnap 22:05
 2/11 A kérdező kommentje:

Valóban, igazad van :D

16-18 évesekhez szól a kérdésem elsősorban.

tegnap 22:08
 3/11 anonim válasza:
100%
Én 16 éves vagyok. Elég sok mindent megosztok a szüleimmel. Hogy ki tetszik, azt semmiképpen sem, de barátok, dogák, tanulás mindenképpen.
tegnap 22:10
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Bár már majdnem 20 év eltelt azóta (34 vagyok), válaszolok. Nekem nagyon rossz kapcsolatom volt anyámmal, sosem érdekelte, mi van velem. Nem jött el a ballagásaimra, a fellépéseimre, magamnak jártam szülőire is ötödikes koromtól… jó gyerek voltam, a klasszikus kamaszkor is kimaradt, egyszerűen annyi volt a baja, hogy az első, gyorsan tönkrement házasságából születtem. Én próbálkoztam elérni, hogy érdekeljem vagy hogy szeressen, ezért így is sok mindent megosztottam vele, de hiába. Már jó pár éve nem tartjuk a kapcsolatot, ahogy megszülettek a gyerekeim, velük is ezt csinálta, én pedig úgy voltam vele, hogy elég, hogy engem tönkretett érzelmileg, a gyerekeimet nem fogja.
ma 01:46
 5/11 A kérdező kommentje:

Ez nagyon szomorú, sajnálom:(

ma 05:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szívesen mondtam el semmit, mert

- vagy nem hallgattak meg

- vagy kihozták, hogy én vagyok a hülyegyerek

36 éves vagyok, ez máig nem változott. Már rgé nem élek otthon, sőt, 1000 km-re költöztem, de amikor hazajárunk családot látogatni azt sem kérdezik meg, hogy hogy vagyunk. Semmit.

De a nyígás megy, hogy miért nem megyünk sűrűbben. Miért kellene, örüljenek, hogy évente egyszer hajlandó vagyok utazni.

ma 08:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 17 leszek és abszolút mindenröl tudnak otthon beleértve a fiúkat is. Szerencsés vagyok ezen a téren sose mutatják hogy untatom öket pedig be nem áll a szám otthon. Ha tanácsolnak valamit az szinte mindig bejön.
ma 08:48
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem sokat. Alap dolgokat, vagy amiket semmiképp nem lehet eltitkolni, de amúgy igyekszem minimalizálni.

Apámmal kb soha nem beszélek, ő felhív néha, ha akar valamit.

Anyám meg képtelen befogni a bagólesőjét, így kb mintha a közösségi médiába írnám ki a magánéletem...

ma 10:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem anyukámmal jó volt a kapcsolatom iskolás koromban is. Elmondtam neki mindent, csak nyilván nem pont úgy, nem olyan részletesen, nem olyan szavakkal, mint egy barátnőnek. De szerencsére mindent meg tudtunk beszélni.
ma 12:05
 10/11 Vuk-91 ***** válasza:
Ez emberfüggő, azon belül a kor és a szülőkkel ápolt kapcsolat minősége (is) faktor.
ma 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!