Van kulcsa a szüleidnek a házadhoz?
Figyelt kérdés
Neked van kulcsod a szüleid házához azután hogy elköltöztél?
Másnak adtál még kulcsot a házadhoz?
júl. 12. 13:10
1/39 anonim válasza:
Igen. Igen. Nem. (De jó, ha valakinél van kulcs, ha bármi baj lenne.)
Én csak közeli rokonnak adnék, szóval a szülő szerintem ideális erre a célra. Persze, nekik eszük ágában sem lett volna csak úgy megjelenni és mondjuk pakolgatni. Szigorúan vészhelyzet esetére van.
Nálam az unokatestvérem lakásának a kulcsa van még, egyszer kellett használnom csőtörés miatt (ő épp nem volt a városban).
2/39 Metionin válasza:
Nincs, albérletben lakunk, rajtunk kívül a tulajnak van még kulcsa vész esetére. Nekem sokáig nem volt külön kulcsom a szüleim házához, 1 db kulcs volt amit mindenki használt. A legutóbbi felújításkor kicserélték az ajtót és kaptam egyet, hogy "ha meghalnak, be tudjak menni".
3/39 anonim válasza:
Igen, volt, míg éltek. De sem ők, sem én nem éltünk vissza ezzel. Jelenlegi lakásomhoz a barátomnak van kulcsa, és nekem is az övéhez.
4/39 anonim válasza:
Házam? vidéki vagy? lol
lakásom van
nincs, csak nekem van!
nem is aludnék jól, ha bárki másnak lenne!
remélem az építetőnek sincs másolata..
5/39 anonim válasza:
Nekem megmaradt az ovekhez, nem kertek vissza. Nekik nincs az enyemhez.
6/39 anonim válasza:
Nekem van kulcsom hozzájuk, nekik nincs hozzám. Olyan volt, hogy kölcsönadtam nekik vagy másnak a kulcsokat, amíg nyaralni voltunk, hogy gondozzák a kutyáinkat és a kertünket, de ezek a kulcsok mindig visszaadásra kerülnek.
7/39 rosszcsillag válasza:
Senkinek nincs hozzám kulcsa. Ha együtt élnék valakivel akkor neki lenne. A szüleim nem élnek.
8/39 anonim válasza:
Nincs senkinek kulcsa a lakásunkhoz, csak kettőnknek, akik benne élünk. A szüleim lakásához, ahol régen éltem, van kulcsom, mert édesapám idős, beteges, egyedül él ott, ha baj van, így nem kell rátörni az ajtót.
9/39 anonim válasza:
Csak a bent lakóknak van kulcsa a házhoz.
10/39 anonim válasza:
persze, nekem is van anyuehoz, neki is van az enyemhez
a szomszednal is van egy kulcs egyebkent baj esetere
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!