Van kulcsa a szüleidnek a házadhoz?
Neked van kulcsod a szüleid házához azután hogy elköltöztél?
Másnak adtál még kulcsot a házadhoz?
barátnömnek van kulcsa lakásunkhoz ,mert mi már több éve nem lakunk ott max ėvente 1x 2x megy oda fėrjem .
mostani lakásunkhoz rajtunk kivül csak a tulajnak van kulcsa.
Csak a vőlegényemnek is nekem van kulcsunk.
Miért kellene bárki másnak adnom?
Nem tudok olyan eseményt. Ha tűz üt ki, vagy árvíz stb, akkor úgysem jöhetnek ide, míg katasztrófa-helyzet áll fenn.
Nekem van kulcsom anyámékhoz.
A mi lakásunkhoz húgomnak van kulcsa, mivel vannak macskáink, így jó, ha van valakinél plusz kulcs.
Nincs, ahogy nekem sincs az övéhez.
Bármikor idejöhet, ahogy számomra is mindig nyitva áll az ajtaja, de két önálló, külön háztartásban élünk. Nincs kulcsunk egymáshoz és nem is igényeljük.
" Mas esetet nem tudok elkepzelni, hogy barkinek oda be kelljen menni."
Pótkulcs azért nem árt, egy bizalmasnál. Nem kell ennek szülőnek lenni, de valakinek akiben bízol. Ha másra nem, tartalékba. És nem, nem a lábtörlő alatt, az nagyon átlátszó. De lehet ez pl a kertben eldugva valahova, a kutya alatt, kamrában, madár etetőben. Ahova rajtad kívül senki nem nyúlna be. 😏
Mert ki tudja mi lesz azzal a kulccsal.
Nálunk pl volt olyan, hogy a biciklin kellett gumit cserélni, és erre be kellett áldozni egy kulcsot. Párom más időrendben dolgozik, jó volt, hogy valakinél volt kulcs, nem kellett 10 órát várni a hidegben mire hazaér.
"Ha baj van, majd a tűzoltók betörnek"
Inkább a lakatos, a tűzoltók max vészesetben
Kulcsot másoltarni olcsóbb mint egy új ajtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!