Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Minek éljek...?

Minek éljek...?

Figyelt kérdés
Ha konkréta nem érdekel semmi? De ez nem ilyen depressziós nem érdekel semmi, hanem mintha már ezer éve élnék és nem hoz lázba semmi, mert mintha már mindent kipróbáltam volna. Hobbiaim nincsenek, nem dolgozok, nincsenek barátaim, párkapcsolatom sose volt. Ha nem lenne egy jóindulatú rokonom, akkor már valószínűleg meghaltam volna az utcán. Előbb-utóbb hajléktalan leszek, de az se érdekel. A munka nekem túl nagy megterhelés, szívesebben üldögélek egész nap, mint egy nyugdíjas.
jan. 26. 19:30
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
62%

Nem kell öngyilkosság meg ilyenek.

Semmi nem számít?

Menj ki Ukrajnába harcolni, menj a frontra ahol a legtöbb Ruszki van, előbb utóbb lelőnek és hősi halált halsz.

jan. 26. 19:51
 12/40 anonim ***** válasza:
68%
De depressziós vagy. Ez az öngyógyítás mellékhatása. Átmentél szociopatába.
jan. 26. 20:00
 13/40 anonim ***** válasza:
38%
10# Futárkodni? Aha... Tényleg klassz.. Télen megfagysz, nyáron megsülsz, esőben elázol. Ha késel a rendeléssel, a vevők anyáznak, leb#sznak, ha roma etnikum akkor még lehet elkezd balhézni is. Ismerned kell a várost kívülről, nehogy rossz címre menj, hülye autósokat kerülgetni. És a Kata megszűnésével elvileg már nem is éri meg, ezt hallomásból gondolom..
jan. 26. 20:03
 14/40 A kérdező kommentje:

Egész életemben sokat gondoltam az öngyilkosságra, főleg amíg erősek voltak a szorongásos érzéseim, de már sokkal kevesebbet gondolok rá, mert feloldottam magamban ezeket a gyötrő, negatív érzéseket.

A háborút pedig teljesen értelmetlen, embertelen, barbár dolognak tartom.

jan. 26. 20:04
 15/40 anonim ***** válasza:
50%
11# Menjenek inkább az idióta politikusok a frontra harcolni.
jan. 26. 20:04
 16/40 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szociopata. Szerintem nem is vagy tisztában a szavak jelentésével, amiket használsz.
jan. 26. 20:07
 17/40 anonim ***** válasza:
38%
Engem nem is a munka része zavar, hanem hogy ki vagyok szolgáltatva a főnöknek, hülye kollégáknak. Gyerekként meg a szülőknek. Nem lehetsz a saját magad ura, mert mindig le akar nyomni valaki csicskába... Az egész élet a csicskításról szól.
jan. 26. 20:10
 18/40 anonim ***** válasza:
77%
17# Szebben fogalmazva mindig ki vagy szolgáltatva valakinek..
jan. 26. 20:11
 19/40 anonim ***** válasza:
77%
18# Mindig kiszolgáltatott vagy.. Nah, sikerült végre normálisan megfogalmaznom.
jan. 26. 20:12
 20/40 anonim ***** válasza:
69%

10: Semmi ilyet nem tapasztaltam az évek alatt, amit írsz.

Autóval mentem és navival. Alkalmazott voltam, nem katás.

Nem a kiszállítócéges munkákra gondolok, hanem egy fix helyre pizzériába, gyrososhoz.

jan. 26. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!