Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Minek éljek...?

Minek éljek...?

Figyelt kérdés
Ha konkréta nem érdekel semmi? De ez nem ilyen depressziós nem érdekel semmi, hanem mintha már ezer éve élnék és nem hoz lázba semmi, mert mintha már mindent kipróbáltam volna. Hobbiaim nincsenek, nem dolgozok, nincsenek barátaim, párkapcsolatom sose volt. Ha nem lenne egy jóindulatú rokonom, akkor már valószínűleg meghaltam volna az utcán. Előbb-utóbb hajléktalan leszek, de az se érdekel. A munka nekem túl nagy megterhelés, szívesebben üldögélek egész nap, mint egy nyugdíjas.
jan. 26. 19:30
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
48%

Kb. 90 évig fogsz élni Kérdező, mert ki vagy pihenve. Nem kínozod magad halálra egyik munkából a másikra, mint egy átlagember.

Környezetemben van pár férfi és nő, akik már 80 - 90 évesek és életükben ha 2 órát dolgoztak.

Családjuk sem volt. Igaz örököltek kisebb vagyont, beosztották hogy ne kelljen dolgozniuk.

Van köztük akiknek nem jött össze, így egyik rokontól a másikhoz tengődve vándorolt és letudta az életét 80 évesen.

jan. 26. 21:17
 32/40 anonim ***** válasza:
77%

Van munkahely ahol tök jol el lennél a kolegákkal lennének barátaid haverok csajok stb.

Menj el pohárszedonek vagy vendéglatozni vagy felszolgálonak stb

jan. 26. 22:21
 33/40 anonim ***** válasza:
77%
Minek éljek? Kiterítenek úgyis. Minek ne éljek? Kiterítenek úgyis.
jan. 26. 22:24
 34/40 anonim ***** válasza:
55%
Ehhez a kérdéshez miért is kellett ellopni egy amerikai színész nevét?
jan. 26. 22:28
 35/40 anonim ***** válasza:
39%
Te szimplán lusta vagy és itt sajnáltatod magad.
jan. 26. 22:50
 36/40 anonim ***** válasza:
37%

Nem lusta, csak szar az élete, nincs celja, motivalatlan

A szar élete miatt meg minek dolgozzon? Azert dolgozzon hogy tovabbra is szar legyen az élete?

tegnapelőtt 05:36
 37/40 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lusta, nem is léteznek lusta emberek. Ha valaki nem csinál valamit, amiben nem leli örömét, azt más emberek, akik nem értik az adott embert, "lustának" bélyegzik, mert ez a legegyszerűbb megoldás ahelyett, hogy megpróbálnák megérteni. Gondolj egy tevékenységre, ami teljesen hidegen hagy, és sose csinálnád. Ha nem csinálod, akkor lusta vagy? Nem. Csak nem vagy őrült.
tegnapelőtt 09:54
 38/40 anonim ***** válasza:
33%
Szar az élet és még dolgozni is kell
tegnapelőtt 09:56
 39/40 A kérdező kommentje:
A 36-os legalább kapizsgál valamit.
tegnapelőtt 10:25
 40/40 A kérdező kommentje:

Egyszer beszélgettem egy 90 éves bácsival, aki megdicsérte a cipőm, amikor egy padon üldögéltem, és ő mondta, hogy reméli, addig fogok élni, mint ő. Én meg mondom, remélem nem.

tegnapelőtt 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!