Minek éljek...?
Kb. 90 évig fogsz élni Kérdező, mert ki vagy pihenve. Nem kínozod magad halálra egyik munkából a másikra, mint egy átlagember.
Környezetemben van pár férfi és nő, akik már 80 - 90 évesek és életükben ha 2 órát dolgoztak.
Családjuk sem volt. Igaz örököltek kisebb vagyont, beosztották hogy ne kelljen dolgozniuk.
Van köztük akiknek nem jött össze, így egyik rokontól a másikhoz tengődve vándorolt és letudta az életét 80 évesen.
Van munkahely ahol tök jol el lennél a kolegákkal lennének barátaid haverok csajok stb.
Menj el pohárszedonek vagy vendéglatozni vagy felszolgálonak stb
Nem lusta, csak szar az élete, nincs celja, motivalatlan
A szar élete miatt meg minek dolgozzon? Azert dolgozzon hogy tovabbra is szar legyen az élete?
Egyszer beszélgettem egy 90 éves bácsival, aki megdicsérte a cipőm, amikor egy padon üldögéltem, és ő mondta, hogy reméli, addig fogok élni, mint ő. Én meg mondom, remélem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!