Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ázsiaiaknak miért van fura...

Ázsiaiaknak miért van fura szúrós szaguk?

Figyelt kérdés
tegnap 18:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%

Szúrós szag az ammóniától is tud lenni (pisi vizelet tartási gondok)

Bőrgomba esetleg cukor betegség

Mind3 jellemző rájuk

tegnap 19:49
 2/12 anonim válasza:
65%

A vizelettartási gondok miért jellemzőek pont az ázsiaiakra?

Amúgy a feketéknek van olyan furcsa szaguk. Aztán ők meg lehet, hogy bennünket éreznek büdöskének...

Meg van az a vicc, hogy miért büdös a Gazsi? Hát, hogy a vak is utálhassa...

tegnap 20:16
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Minden rassznak van egy jellegzetes szaga. Ez nekünk embereknek nem olyan feltűnő, legfeljebb közelről, de a fehér emberek között nevelkedett kutyák nem véletlenül bizalmatlanok a cigányokkal, a négerekkel vagy épp a sárgákkal.
tegnap 20:34
 4/12 anonim ***** válasza:
28%

Ezt te csak ráfogod hogy olyan szaguk van.

Nyilván még nem is voltál intimebb kapcsolatba velük.

tegnap 20:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is éreztem már ilyet indonézen. Olyan volt, mint a friss gumi. A biciklin vagy cipő talpán. Először azt hittem, a cipője új, de minden alkalommal éreztem rajta ezt. Utána lett még egy kollégám ugyanezzel a szaggal, szintén indonéz. Rendesen fürödtek, tisztán öltöztek. Nem tudom,. konkrétan mi okozza ezt a szagot.
tegnap 20:57
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem fogom rájuk, nagyon intenzív ez a kellemetlen szúrós romlott tejszerű szag, de annál rosszabb, és elég sok magyaron is lehet manapság érezni én nem értem hogy az emberek hogy nem érzik ezt, rosszul vagyok ettől a szagtól
tegnap 21:20
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

3as mert köztudott hogy a ferde szeműk szexuálisan is nagyon extrém beteg dolgokat csinálnak ami miatt tönkre teszik az izmokat

Minden félét feldugnak hugycsőbe megsértik a hólyagot

Nyílván aki normál életet él annak nincs ilyen gondja

tegnap 21:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Én eddig nem éreztem. De esetleg nézz utána hetente hányszor fürdenek
tegnap 22:14
 9/12 anonim ***** válasza:

Étrendből fakadó tejsavkipárolgás. A tejsavbaktériumok létfontosságú szerepet játszanak a különféle fermentált élelmiszerekben Ázsiában.

Pont úgy, mint ahogy az indiai, irodista, tiszta, fürdőt rendeltetéssszerűen használó kollegának is olyan szaga van, mint amikor belépsz egy indiai kajáldába.

Vagy mint, az a nagyfater, aki naponta megeszik egy fej fokhagymát, mert az jót tesz. Frissen fürödve is fokhagyma szaga van.

Vagy mint, a Polybé tabletta, amig szeded, lesz egy fura szagod amit a szúnyogok és kullancsok nem szeretnek.

tegnap 23:18
 10/12 A kérdező kommentje:
De milyen étrend ez? Ez a tejsav kiparolgas?
ma 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!