Nek.tek hogyan sikerült elfogadnotok, hogy bármennyire is szépítjük, végérvényben rabszolgák vagytok?
Persze meg kell találni amit szeretsz az életben de ez nálam nem egy dolog és semmit sem csinálok szívesen heti 40-50 órában mert beleunok. Nyilván én vagyok a lusta mihaszna dög.
Nektek hogyan sikerült elfogadnotok, hogy nem magatokért születtetek hanem a rendszerért és másokért.
#80 Te kurvv@ hülye vagy xd Amúgy ha ennyi genetikai betegséged van, akkor te lennél az egyik legelső, aki a civilizáció nélkül meghalna csakmondom.
Én képzeld épp dolgozok, van két képernyőm, átkattolok ide a GYIK-re bár igazad van lekéne szoknom róla, mert itt az emberek 80%-ka idióta.
"Amúgy ti miért is nem dolgoztok esszék helyett? Bagoly mondja verébnek?"
Nem éppen, hiszen nem mi hisztizünk itt, miközben ahhoz meg lusták vagyunk hogy felemeljük a valagunk és változtassunk azon ami nem tetszik az életünkben.
" Erre vagyunk valóak, erre születtünk"
Az álomvilágodban lehet, de a valóságban továbbra sem vagyunk egyformák. Mindenki mást bír, mást szeret, másra van igénye.
"Amúgy miért jobb szerintetek napi 14 óra munka, utazás, tanulás, edzés (ami kevés és semmire se jó), házimunka, ha gyerek van, napi 16-17 óra mindenféle, mint 10 óra fizikai munka?"
Ki mondta, hogy jobb? Te vagy az, aki egy olyan világra vágysz ahol napkeltétől napnyugtáig munkával kéne teljen minden időd, hogy életben maradj. Szerintem pont hogy sokszorta jobb ez a világ, ahol napi 8-9 órát kell csak dolgoznom, és mellette van időm kikapcsolódásra, sportolásra, tanulásra is.
Ja, hogy dolgozik munka közben.... Meg másokat jellemez. Oké.
Egy szóval se mondtam, hogy civilizáció nélkül.
Azt mondtam, hogy szerintem le kellene lassítani a termelést és a fogyasztást, aki munkanélkülivé válna, azt annyira fizetni, hogy megéljen egy kis kertben/birtokon/kis tanyán fél-önellátásból.
Még egyszer.
Mivel jobb napi 14-16 órát szopni úgy, hogy abból "csak" 9 óra a munkahelyen lét, mint napi 10 óra fizikai munka?
82
Te teleportálsz? Meg a munka meg a sport neked az élmény? Fura vagy....
Még mindig nem vágyom olyan munkára, ahol napkeltétől napnyugtáig robotolni kell, nem ezt írtam és pont azért nem megyek tanyára, mert jelenleg ez lenne a helyzet.
Kérlek, nekem ne írjatok többet. Meg én dolgozom is a munkahelyemen, nem úgy, mint egyesek itt.
Ha ekkora genetikai problémáid vannak valóban, akkor a jó öreg természetben már rég nem is élnél. A szelekció megoldotta volna a problémádat már kora gyerekkorban. Mégis élsz, tanulhatsz, edzhetsz, dolgozhatsz, még némi szabadidöd is van, részt vehetsz a környezetszennyezésben mindenféle tevékenységekkel, panaszkodhatsz idegeneknek, és mindezt a társadalomnak köszönheted. A panaszaid enyhítésére pedig nézz meg néhány videót az afrikai bányákban papucsban, pólóban, csákánnyal 10-12 órát dolgozó embertársainkról, akik ezért kapnak havi 5-10 dollárt hogy ne haljanak éhen. 30-35 évesen testileg totál tönkremennek azért, hogy te elektromos kütyüket birizgálhass munkának nevezvén azt. Gondold át még egyszer, hogy mennyire rossz neked.
Találsz még böven, a világ többi részéröl is.
"Mivel jobb napi 14-16 órát szopni úgy, hogy abból "csak" 9 óra a munkahelyen lét, mint napi 10 óra fizikai munka?"
Nem jobb, ezért is hülyeség amiket beszélsz. Hisz épp a te rendszered lenne az, ahol napi 14-16 órával szopna az ember, most pedig a legtöbben még 10 órát sem dolgoznak, és a maradék idejüket úgy osztják be, ahogy csak akarják. Ha filmezni akarnak, filmezhetnek, ha edzeni akarnak, edzhetnek, ha tanulni akarnak, tanulhatnak. Ezek a lehetőségek a te rendszeredben nem léteznének, hisz folyamatosan csak a túlélésért küzdenél.
"Még mindig nem vágyom olyan munkára, ahol napkeltétől napnyugtáig robotolni kell, nem ezt írtam és pont azért nem megyek tanyára, mert jelenleg ez lenne a helyzet."
Tehát csak simán lusta vagy akinek semmilyen rendszer nem jó, mert nem repül a sült galamb a szádba.
Dzsonszi
Fogtam. Volt nyaralónk, ahol segítettem.
Sőt, a lakás és az erkély is tele van növényekkel.
88
Lenne egészségügy, internet és csak félig kellene ellátnod magad, ahogy azt már párzezerszer leírtam. Legjobb lenne.
Amúgy tanulni sajnos KELL.
Sportolni meg pláne kell, akar a halál f.sza, de kell. Még így se tudod imitálni a testednek azt a mennyiségű és minőségű mozgást, ami neki kell.
Mostmár tényleg hagyjatok békén és menjetek szopni a természetellenes világotokba, 5-10 évig talán még megtehetitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!