Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nek.tek hogyan sikerült...

Nek.tek hogyan sikerült elfogadnotok, hogy bármennyire is szépítjük, végérvényben rabszolgák vagytok?

Figyelt kérdés

Persze meg kell találni amit szeretsz az életben de ez nálam nem egy dolog és semmit sem csinálok szívesen heti 40-50 órában mert beleunok. Nyilván én vagyok a lusta mihaszna dög.

Nektek hogyan sikerült elfogadnotok, hogy nem magatokért születtetek hanem a rendszerért és másokért.

2022. ápr. 25. 10:13
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/355 Dzsonszi ***** válasza:
82%

Úristen, nem akarom elhinni, hogy léteznek ekkora barmok :o

Baszki, húzzatok ki egy telekre, azt dolgozzatok a földeken. De tudjátok mit? Ti picsognátok a leghangosabban, ha ezt kéne csinálnotok, ha már most azon sírtok, hogy 8-8,5 órát dolgozni kell, meg 2x odavissza utazni a munkahelyre. Egy hetet nem tudtnátok így dolgozni, meg azt mondjátok hogy az sport? Mikor egész nap görnyedsz a telkeken, a napon aszalódsz? Hasonlítsátok már össze a régi 60 éves nőket, a maiakkal. Sokkal hamarabb lerobbantak, úgy tönkre ment rá a testük. Ti valami belpesti, szántóföldet egyszer látott értelmiségiek lehettek, akiknek fogalma sincs semmiről, főleg nem arról, hogy működik a világ körülöttük.

2022. ápr. 26. 07:22
 72/355 anonim ***** válasza:
0%

A mai technológiával nem kellene görnyedni.

De köszi, láttam elég RÉSZBEN!!! önellátó idős nöt, vékony és erős, relatív egészséges.

Míg a városi zömében kövér, mindenképp beteges és 50 éves korára le van robbanva.

34 éves ismerősöm falun lakik, rendben tartja a kertet és néha besegítő fizikai munkát vállal. Hát brutál karizmok, tökéletesen jó állóképesség, terhelhetőség.

Most úgyis jön egy világháború, tehát sajnos mindegy, mert úgy bírnám, ha a hozzád hasonló aggresszív barmok meglátnák, hogyan tesszük tönkre a Földet és amúgy a saját egészségünket is, de az első miatt főleg hogyan omlik össze az emberi civilizáció. Mert ami most van, az nem fenntartható.

Amúgy ha az ember elmegy otthonról mondjuk 7:30-kor, hazaér 18-ra és otthon még házimunka, tanulás, edzés este 21-ig, akkor miért nem mondható, hogy 7:30-tól 21-ig robotolt? Mert azt csinálta.

2022. ápr. 26. 07:30
 73/355 anonim ***** válasza:
82%

"Amúgy ha az ember elmegy otthonról mondjuk 7:30-kor, hazaér 18-ra és otthon még házimunka, tanulás, edzés este 21-ig, akkor miért nem mondható, hogy 7:30-tól 21-ig robotolt?"

Mert a robotolás eleve nem a munka szinonimája, az utazásnak, edzésnek, tanulásnak pedig pláne semmi köze hozzá.

2022. ápr. 26. 07:54
 74/355 anonim ***** válasza:
82%

Te szegény pára! Magadnak tanulsz, és szerencsés vagy hogy megteheted, nem robot. Magad örömére sportolsz, örülj neki, hogy marad még rá energiád, nem robot. Gondolom irodai munkád van, télen fütés nyáron légkondi, meleg kávé amikor akarod, nyugodt csendes környezetben, szerencsés vagy ha igen, és nem napi tízet kell bármilyen idöben kint lenned (nap, szél, esö, hideg, meleg stb.), esetleg még nehéz dolgokat emelgetni, gépekkel porolva maszkban és szemüvegben görnyedni, szmogot szívni a dugóban, stb., ez már inkább robot.

Házimunka? Remélem ha már itt panaszkodsz van legalább két gyermek, akik okot adhatnak rá. Az ha a saját retkedet el kell takarítani nem egy nagy szám.

2022. ápr. 26. 07:57
 75/355 Dzsonszi ***** válasza:
78%
#72 Te annyira rosszul vagy bekötve, hogy leírni képtelenség lenne. De mi állít meg amúgy? Miért itt szájhősködsz a baromságaiddal? Akkor mutasd meg, hogy kell ezt csinálni, utazz el az isten háta mögé, művelj területet, tarts állatokat, és akkor ezek szerint megtalálod majd a lelki békédet, minket meg nem idegesítesz itt a hülyeségeiddel. Csak az a baj, hogy egy hét után sírva rohannál vissza az általad annyira gyűlölt társadalomba.
2022. ápr. 26. 07:58
 76/355 anonim ***** válasza:
81%

A sorok között vilagosan látszik, hogy a rabszolgazóknsk eszükben se lenne eltartani magukat. FNA hívők, más tartsa el őket.... mert ők nem akarnak rabszolgák lenni.

Pfffff...

2022. ápr. 26. 08:27
 77/355 anonim ***** válasza:
0%

"Mert a robotolás eleve nem a munka szinonimája, az utazásnak, edzésnek, tanulásnak pedig pláne semmi köze hozzá"

Az utazás, a tanulás és az edzés sem szabadidő, ráadásul az első kettő szenvedés, a harmadik csak szimplán rossz érzés. Nem szabadidő, nem kellemes, nem flow, nem kikapcsolódás.

Én lennék a legboldogabb, ha a szabadban lehetnék és ha nem kellene légkondi. Érdekes, zárt térben ülve rosszul vagyok a melegtől, de a szabadban elviselhetőbb is és egy fél nyarat önkénteskedtem állatotthonban, ahol semmi bajom nem volt. Akkor hova is való az ember IS? Ja és azon a nyáron így már sporttal se kellett b...akodni, azért bringázni néha elmentem.

A kávé meg undorító ízű, semmire se jó és refluxos is vagyok, szóval nekem tiltott.

Én lennék a legboldogabb, ha csak napi 10 órám menne el kötelességekre.

Az ember szabadba való, kis közösségekben élésre, egész napos mozgásra, a természettel való legalább részben szoros együttélésre.

Ez a borzalmasan gyors tempójú világgazdaság meg látjuk, hogy hova vezet. Eléggé nagy környezetvédelmi problémákkal nézünk szemben.

2022. ápr. 26. 08:51
 78/355 Dzsonszi ***** válasza:
82%

#77 Akkor fogd meg magad, húzz ki a szabadba és ne itt picsogj. Edzés, tanulás tud szabadidő lenni, én szabadidőmben nyelvet tanulok mert szeretem, edzeni is szabadidőmben edzek, mert az is örömet okoz.

Amúgy annyira írod, hogy te mennyit robotolsz, úgy jön le, hogy beledöglesz a munkába, napi 25 órát dolgozol, ahhoz képest olyan szép hosszú esszéket tudsz itt írni munkaidőben, az hogy lehet? Te azt se tudod mi az a robotolás te szerencsétlen, ha egy szalag mellett dolgoznál napi 2x tudnál pisálni, ha rendes a műszakvezető, akkor felvált téged és mehetsz háromszor is, na az a robotolás, nem az, hogy előadod itt a hattyúk halálát nekünk, hogy te mennyire szenvedsz, munkaidőben.

2022. ápr. 26. 08:55
 79/355 anonim ***** válasza:
78%

"Az utazás, a tanulás és az edzés sem szabadidő"

Nem hát. És? Azt hitted hogy szabadidő és munka minden, ami csak létezik?

"Én lennék a legboldogabb, ha a szabadban lehetnék és ha nem kellene légkondi. Érdekes, zárt térben ülve rosszul vagyok a melegtől, de a szabadban elviselhetőbb is és egy fél nyarat önkénteskedtem állatotthonban, ahol semmi bajom nem volt. Akkor hova is való az ember IS?"

Mások meg nem így vannak vele. Te azt hitted hogy te vagy az emberiség etalonja, és az egész emberiség egy homogén tömeg?

2022. ápr. 26. 08:55
 80/355 anonim ***** válasza:
0%

Nekem nincs fix munkaidőm, ezért szopok a tanulással, hogy ezt elérjem. Gyűlölöm az egyetemet, rosszul csinálják és kegyetlen sok munka mellett. De nincs fix munkaidőm legalább.

Sportolni se szeretek és a betegségeim felén nem is segít, mert makacs genetikai cuccok. Mégis muszáj.

Amúgy ti miért is nem dolgoztok esszék helyett? Bagoly mondja verébnek?

Az ember évezredekig volt a szabadban, mozgott egész nap, élt zömében kis közösségekben. Erre vagyunk valóak, erre születtünk. Sőt, igazából a vadászásra és gyűjtögetésre. Erre való az emésztésünk, a teljes testünk és az idegrendszerünk.

Bár tudom, aki ebben a kategóriában van, elvan egész nap fokozott szellemi terheléssel a zárt térben.

A környezetvédelmi problémákra pedig nem reagáltatok.

Miattatok sajnálom a háborút és hogy krónikus betegként az elsők között fogok meghalni. De megnézném a picsogásotokat, amikor összeomlik a civilizáció...

Amúgy miért jobb szerintetek napi 14 óra munka, utazás, tanulás, edzés (ami kevés és semmire se jó), házimunka, ha gyerek van, napi 16-17 óra mindenféle, mint 10 óra fizikai munka?

2022. ápr. 26. 09:08
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!