Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nek.tek hogyan sikerült...

Nek.tek hogyan sikerült elfogadnotok, hogy bármennyire is szépítjük, végérvényben rabszolgák vagytok?

Figyelt kérdés

Persze meg kell találni amit szeretsz az életben de ez nálam nem egy dolog és semmit sem csinálok szívesen heti 40-50 órában mert beleunok. Nyilván én vagyok a lusta mihaszna dög.

Nektek hogyan sikerült elfogadnotok, hogy nem magatokért születtetek hanem a rendszerért és másokért.

2022. ápr. 25. 10:13
 351/355 anonim ***** válasza:
100%

A diploma gondolom a következö célod, és az abból adódó további lehetöségek.

Valamiért csak elkezdted, nem kényszerített senki.

Ha valóban úgy érzed, hogy nincs értelme, akkor hagyd félbe. Ha halasztanál egy félévet, és tartanál egy kis szünetet nem segítene?

2022. ápr. 28. 10:01
 352/355 anonim ***** válasza:
70%

#348: abszolút érvényes a mondás: mindenkinek arra van szabadideje, amire teremt magának.

Ha neked fontos lenne a sport, akkor nem a kifogásokat keresnéd, hanem elmennél futni.

Huszonévesen nem kell 9-kor ágyba bújni.

2022. ápr. 28. 11:29
 353/355 anonim ***** válasza:

Csak nem hagytok békén és folyamatosan feltételezgetitek, hogyan élek, ki vagyok. Hagyjatok már lógva!!

Szoktam futni, pont ez az....

A kollégád példájára reagáltam, hogy ha munka után futás és órám is van, akkor aznapra ennyi fér bele.

Alvás rovására saját érdekben semmit amúgy.

2022. ápr. 28. 12:04
 354/355 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként a futás is egészségtelen sport.
2022. ápr. 28. 12:47
 355/355 anonim ***** válasza:
69%
Ja persze.... csodálatosan működik a kognitív disszonancia elnyomása... :-D
2022. ápr. 28. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!