Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nek.tek hogyan sikerült...

Nek.tek hogyan sikerült elfogadnotok, hogy bármennyire is szépítjük, végérvényben rabszolgák vagytok?

Figyelt kérdés

Persze meg kell találni amit szeretsz az életben de ez nálam nem egy dolog és semmit sem csinálok szívesen heti 40-50 órában mert beleunok. Nyilván én vagyok a lusta mihaszna dög.

Nektek hogyan sikerült elfogadnotok, hogy nem magatokért születtetek hanem a rendszerért és másokért.

2022. ápr. 25. 10:13
 321/355 anonim ***** válasza:
100%

"Ahhoz olyan típusnak kell lenni. Nekem KELL az egyedüllét és millió érdeklődési köröm van, azokkal foglalkozni."

Igen, és? Mondta valaki hogy ez baj? Nem vagyunk egyformák.

"És mi van egy intenzív, a szervezet által igényelt edzéssel?"

Azt is van aki jobban igényli, van aki kevésbé. De ilyen téren is kismillió szabad választási lehetősége van az embernek.

Plusz rengeteg munka van eleve ami bőven kiváltja az igényelt napi mozgást.

2022. ápr. 27. 17:02
 322/355 anonim ***** válasza:
54%
#317: bejárónő...???? Rabszolgát tartanak...??? Ejnye már! .-D
2022. ápr. 27. 17:03
 323/355 anonim ***** válasza:
77%

#318: "Mellesleg a titok abban rejlik, hogy sokaknak a gyerek szimplán nem csak egy nyűg, hanem a velük töltött idő is szabadidő a szülő számára."

100pont! :-) szabadidő, és nem utolsósorban ÖRÖMFORRÁS. :-)

2022. ápr. 27. 17:04
 324/355 anonim ***** válasza:
77%

#307: "internet amúgy is haszontalan antiszociális dolog."

Hát ne használd! Mi is jobban járnánk, ha nem terjesztenél rajta ilyen lilaködös kommunista eszméket... :-D

2022. ápr. 27. 17:05
 325/355 anonim ***** válasza:
70%

De egyébként te vagy az élő példa, hogy jólétben élsz: egész nap ráérsz hülyeségeket írogatni, meg puffogni, miközben ennyi energiával már valami értelmeset is csinálhatták volna, jaaa az rabszolgaság, az egésznapos semmittevés, na az boldogság lehet. Én szánlak kérdező, mert egy olyan világban, ahol a lehetőségek hevernek a lábaid előtt, egy apró kavicsért lusta vagy lehajolni, mert az rabszolgaság, holott a világon eddig nem volt egyszerre ennyi lehetősége senkinek.

Meg kehet élni instacelebségből, youtube csatornákbó, webshopokból, kutyasétáltatásból (ezek mind olyanok amik kis energiát igényelnek) és te csak sírni tudsz, hogy mennyire rabszolga az ember.

2022. ápr. 27. 17:13
 326/355 anonim ***** válasza:

"Igen, és? Mondta valaki hogy ez baj? Nem vagyunk egyformák."

Csak egy tényleg boldog, jól működő világban az anyuka otthon maradhat a háztartással és a gyerekkel és mire este 6-ra hazaesik a férj, SEMMI házimunka nem marad. Na, ÍGY el tudom képzelni, hogy a gyerekkel lét is örömforrás.

"Azt is van aki jobban igényli, van aki kevésbé. De ilyen téren is kismillió szabad választási lehetősége van az embernek."

A szervezete mindenkinek igényli. Évezredekig folyamatosan mozgott az ember, igényli. És a séta meg a napi 10.000 lépés nem mozgás. (Mondjuk ha az a séta 7-800 méter szintemelkedést tartalmaz mondjuk, akkor már jó.)

Nekem szerintem szívbetegként, koleszterinesként és a cukorbetegség kapujában extrém módon fontos a sport. Éltem már át, hogy 2-3 emelet után NEM TUDTAM BESZÉLNI percekig. Mivel az emberi szervezet nem tökéletes (sőt, egy szr) és a genetikánk is arányaiban egyre rosszabb, a többségnek lesz olyan betegsége, ami kötelezővé teszi az intenzív mozgást. Nézz utána.

Ha nincs idő erre az alapvető dologra, akkor a társadalomban valami nem működik jól.

"Plusz rengeteg munka van eleve ami bőven kiváltja az igényelt napi mozgást."

Körülbelül az építkezések, egyes szerelések és szállításos, pakolós dolgok. "Női" munka nincs is, ami kiváltaná.

Van óvodapedagógus ismerősöm, a squash-tól nagyon kifáraft és alig tudott ütni a végefelé, de voltam vele kirándulni párszor, intenzív, de rövid emelkedőn 3-szor meg kellett állnia, fél napos, de lassú városnézéstől kipurcant. Másik ismerősömnek egész napos városnézéstől izomláza lett.

2022. ápr. 27. 17:13
 327/355 anonim ***** válasza:

Aceismyface

A kérdező csak párszor írt ide ma, míg sok válaszoló 5 percen belül reagált bármire munkaidő közepén...

2022. ápr. 27. 17:14
 328/355 anonim ***** válasza:
54%
Szerntem még hipochonder is vagy...
2022. ápr. 27. 17:15
 329/355 anonim ***** válasza:

Azért, mert fontosnak tartom a testmozgást? :D

Na, majd meglátod te is...

2022. ápr. 27. 17:23
 330/355 anonim ***** válasza:

322

Amúgy nem tudom, hogy egy bejárónőnek egy normális hozzáállású családnál mennyivel rosszabb, mint az én szoftverfejlesztői munkám... A fizetés valószínűleg rosszabb, de a többi nem.

2022. ápr. 27. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!