Nek.tek hogyan sikerült elfogadnotok, hogy bármennyire is szépítjük, végérvényben rabszolgák vagytok?
Persze meg kell találni amit szeretsz az életben de ez nálam nem egy dolog és semmit sem csinálok szívesen heti 40-50 órában mert beleunok. Nyilván én vagyok a lusta mihaszna dög.
Nektek hogyan sikerült elfogadnotok, hogy nem magatokért születtetek hanem a rendszerért és másokért.
Egyformán az jön le mindkettejük "rabszolgázós" teóriájából, hogy mivel saját maguk képtelenek előteremteni azt, ami nekik komfortos, jó élet lenne, ezért felrúgnák az évszázados társadalmakat, és másoktól akarnák elvárni, hogy azok - a saját jólétük megteremtésén felül - nekik is teremtsék meg a jólétet.
Honnan is ismerős ez a "vegyük el a gazdagoktól" mentalitás?
Ma egy ember szabadideje konvergál a nullához. Ha pedig gyereke is van, akkor 5 óra alvás mellett sem tud a kötelességei végére érni. Ma túl nagy a tömeg. Túlságosan elszakadtunk a természettől. Nem hinném, hogy pszichológiailag jót tesz nekünk akár a tömeg, akár az egész napos zárt térben lét, akár az, hogy nem látunk növényeket/természetes dolgokat. Abszolút egészségtelenül élünk, ok, akinek szuper a genetikája, az kibírja, a többséget "gyógy"szerek tartják életben. Minden kajánk mű és egészségtelen. A mozgás nem része a többség mindennapos kötelességeinek. Eközben pedig a túlnépesedés és a környezetszennyezés miatt évtizedeink vannak hátra. Nagyon jó indulattal is.
Ezek tények. Ezek ellen az egyén nem tud tenni.
Én meg... 4 végzettségem van, nemsokára 5, van jogsim, nyelvtudásom, speciális diétát tartok, rengeteget sportolok (szerintem a legtöbb vitapartnerem ennyit nem), karriert váltottam sikeresen. Mi is az, amiért nem teszek, pedig tudnék??
Egyébként ti miért nem dolgoztok????
292: miből gondolod, hogy mi nem dolgozunk???
Manapság, számítógép mellett, a munkaidő nem 8-4-ig tart...
Soha a történelem során nem volt még ilyen sok szabadideje az átlagembernek.
Plusz soha nem volt ekkora szabadsága, hogy megválogathassa mennyire él egészségesen, vagy épp sem.
Mire jó ez, hogy hazudozol össze-vissza? Persze tudom, önmosdatás, hogy ne kelljen szembesülnöd vele hogy a saját jobb életedért neked kéne tenni, nem másoktól elvárni hogy a segged alá toljanak mindent. De azért irtó ciki, amit művelsz...
294
A gyerekeseknek kapásból NINCSEN szabadideje. Aki tanulni vagy mellékállásba kényszerül, annak NINCS szabadideje.
Ha egyik sem áll fenn, akkor napi 1-2 óra jut. Például a nyári szünetben nekem este 9-től fél 11-ig volt szabadidőm.
Amúgy nem lehet ma egészségesen élni. A levegő überszennyezett, a talaj is, a zöldségekben nincs vitamin semennyi, az élelmiszerek tele vannak mesterséges adalékanyagokkal, mellesleg túl erős ízűek (ízlelőbimbókat kinyírják) és nincs meg a napi mozgásmennyiségünk.
Ha azt hiszed, egészségesen élsz, megnyugtatlak, nem.
És tuti nem sportolsz annyit, mint én és nem tartasz be diétát, mint én. De én is csak kevésbé ártani tudok magamnak.
"a zöldségekben nincs vitamin semennyi"
Ez városi legenda, nézz utána.
A lepontozásra sem írtál semmit. Csak mondom: undorító.
"Te zsíros tipikus szeterotip informatikus vagy?"
Nem, egy vékony testalkatú, nyitott világlátású földmérö vagyok.
Emellett hülye sem. Bár elvitt negyed órát az életemböl de átfutottam az eddigieket, és az tünt fel hogy hazudsz mint a vízfolyás.
Azt ítad 29 éves vagy, és máris az 5. végzettségedet szerzed, ráadásul logikai problémákkal és 100-as iq-val?
Van más is: 243-ban azt írod hogy ADHD miatt nem megy a vezetés, 292-ben meg hogy van jogsid. akkor most hogy is van ez?
Azta k....
Környezetmérnöki, munkavédelmi technikusi, tűzvédelmi előadó, szoftverfejlesztő OKJ, programtervező informatikus folyamatban.
Elsőt 2012-ben kezdtem, volt átfedés az utolsó kettőben.
Ezen mi olyan hihetetlen? 😲
A jogsi 2017-ben lett meg, a második forgalmi vizsgámon mentem át sikeresen. Volt egy 2015-ös Suzuki Swiftem, de lassúnak éreztem a reakcióidőmet és el-elkalandozott a figyelmem. Az autó el lett adva.
2011-ben normál szint alá mérték a logikai készségemet. Ugyanakkor kb 86-ot értem el Mensa próbateszten. 2017-ben 100-at értem el ugyanott.
A reál dolgok mindig érdekeltek, végelgyengülésig nyomtam őket, szerintem ez fejlesztett valamennyire. Debugolásban, bugjavításban azért többször akadok el a munkatársaimnál. Új dolog létrehozása megy, legfeljebb lassabban, de nem vészesen.
Még kérdés arról, hogy miben is hazudok?
297
Te is lepontozol engem. Az is undorító.
Te csak sértegetni tudsz társaiddal együtt, nem hasznos válaszok.
Mentem dolgozni, lusta munkakerülők, pá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!