Nek.tek hogyan sikerült elfogadnotok, hogy bármennyire is szépítjük, végérvényben rabszolgák vagytok?
Persze meg kell találni amit szeretsz az életben de ez nálam nem egy dolog és semmit sem csinálok szívesen heti 40-50 órában mert beleunok. Nyilván én vagyok a lusta mihaszna dög.
Nektek hogyan sikerült elfogadnotok, hogy nem magatokért születtetek hanem a rendszerért és másokért.
Akkor hatvanadszor kérdezem.
TE beteg nőként, egyedülállóként hogyan költöznél el egy hatsávos útról (=a világ legegészségtelenebb lakhelye és eladhatatlan), ha a lakás eladhatatlan?
"TE beteg nőként, egyedülállóként hogyan költöznél el egy hatsávos útról (=a világ legegészségtelenebb lakhelye és eladhatatlan), ha a lakás eladhatatlan?"
Nincs olyan hogy eladhatatlan, legfeljebb neked nem sikerült eladni. Ha az árad irreálisan magas, akkor azt igazítsd reálisabbra, ha a lakás van olyan ramaty állapotban, hogy senki nem kíváncsi rá, akkor felújításra kell áldozni, stb.
Erről beszélünk már többen is mióta. Nem kifogásokat kéne gyártani, hogy mit hogyan nem tudsz megoldani, hanem megoldást keresni rá hogy akkor hogyan tudnád máshogy megoldani! Mert ezzel csak te rabosítod saját magad egy olyan helyzetbe amit te utálsz. És ez senki más hibája nem lesz, kizárólag a tiéd.
Minden bántás nélkül, de nézz mélyen magadba, mit szeretnél valójában! Magadat sajnáltatni vég nélkül, miközben egy számodra rossz helyzetben vergődsz, vagy tenni a probléma ellen, még ha ehhez akár komoly időt, energiát is kell befektetned, hogy elérd a célod? Nos?
Meg egy albérletet nem tudsz magadra szabni. Millió növényem van stb. Akkor már inkább a saját.
Ha anyagilag rosszul jövök ki, mit eszem? Pláne, hogy a diétám drága.
Tehát írtatok két "ötletet", mindkettő használhatatlan.
"Meg egy albérletet nem tudsz magadra szabni. Millió növényem van stb. Akkor már inkább a saját"
Tehát most a növényeid fontosabbak a saját életednél és boldogságodnál (amely esetben miért panaszkodsz egyáltalán? Hisz ez is a te döntésed, hogy neked csak az ő érdekük számít, nem a sajátod), vagy megint csak egy üres, béna kifogást hallottunk, hogy miért ne kelljen megoldanod a saját problémáidat?
254
Felfogtad, hogy munka mellett képeztem át magam alig 100-as IQ-val egy szellemileg nehéz szakmára? Hogy van p.fád engem lustának nevezni vagy bármi hasonlónak?
Még nem hirdettem, de itt 15 millióért megy el... irodának. Ha elmegy.
Semmi pénzem nincs, mert évekig voltam irodai adminisztrátor, mialatt milliók mentek az egészségemre és a sulikra. Ezek a kiadások most is folytatódnak.
Mialatt az országot bármikor kitehetik az EU-ból, a NATO-ból, bármikor bedurvulhat a diktatúra és akkor a következő vonattal vagy gyalog kell menekülni külföldre.
Tehát NINCS megoldás.
256
A növényeim az életem és a boldogságom. Mert én még ember vagyok, nem robot.
Tanulni, hogy jobb állásod legyen mindig egy opció, ez idö és energia.
Spórolni, hogy legyen félretéve tartalèkod, vagy legyen berihàzàsod, ez is munka, isö energia.
Hotelt felvenni(legroszabb eset) is megoldás, de akkor a jövöben kell ezt a pénzt megterlmelned, kifizetned.
A lènyeg, hogy az embernek fel kell áldoznia az értékes szabaidejét, hogy guarapodjon valamilyen tekintetben, na ez az ami a legtöbb embernek nem tetszik, mert már 5kor szeretne az àgyában fekve semmit tenni - ès ezt lehet is, de akkor amég te TV-zel ne én legyek már a köcsög, mert 8ig nyomom a melót, intèzem az ügyeket, hogy elörèbb jussak az életben.
Persze amikor azt látod, hogy költi a pénzét valaki, te nem azt làtod, hogy ö még hétvégén is 10ig dolgozik, csak jah, neki van, a k.anyját biztos lopta, na a nyavajgók ennyivel letudják, illetve van aki estig dolgozik, mert el szeretne érni valami, ami jelenleg nincs meg.
A millió növény nélkülözhetö egy ilyen helyzetben, bár megértem ha csak ök tudnak téged elfogadni.
Fizetésemelést lehet kérni, vagy fizetésen felüli juttatásként támogatást a diétádhoz, mivel egészségügyi téma.
Egy albérletet miért ne lehetne magadra szabni? Adott egy-két nagy kockányi hely, úgy rendezed be ahogy akarod.
Meglátásom szerint egy incellel kellene összejönnöd, jól megértenétek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!